(VIDEO) POBIO KOMŠIJE ZBOG STAJSKOG ĐUBRIVA: Kraljevčanin ispratio policajce pa zapucao!
Foto: Srbijavideo.com

(VIDEO) POBIO KOMŠIJE ZBOG STAJSKOG ĐUBRIVA: Kraljevčanin ispratio policajce pa zapucao!

Crna Hronika -

U pucnjavi koja se danas oko 15.30 dogodila nadomak Kraljeva, meštanin Života Radičević hicima iz lovačke puške ubio je troje i jednog komšiju ranio, a potom na seoskom groblju izvršio samoubistvo

U pucnjavi koja se danas oko 15.30 dogodila u selu Ratina, nadomak Kraljeva, meštanin Života Radičević (61) hicima iz lovačke puške ubio je svoje komšije Zorana Stevanovića (67) i njegovu suprugu Gordanu, kao i Zoranovog brata Miloja Kostovića (52), ranio Živana Čurlića, a potom na seoskom groblju izvršio samoubistvo.

Od zadobijenih smrtonosnih povreda Miloje i Zoran su na mestu preminuli, dok je Zoranova supruga Gordana podlegla povredama u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu u kojoj je na lečenju zadržan ranjeni mladić Živan i on se ne nalazi u životnoj opasnosti.

srbijavideo.com
srbijavideo.com

Krvavi pir, kakav se ne pamti u kraljevačkom kraju, dogodio se na njivi u blizini porodičnih kuća kada je Života posle kraće svađe najpre pucao u Gordanu, potom u polju u Zorana i njegovog brata od tetke Miloja, zatim u neposrednoj blizini i u Živana, a potom - pobegao.

Nešto kasnije njegovo beživotno telo pronađeno je na seoskom groblju gde je očigledno presudio i sebi.

Prema nezvaničnim saznanjima, zločin se dogodio u momentu kada je traktor natovaren stajskim đubrivom prošao pored Životine kuće, koji po priči meštana nije bio u dobrim odnosima sa Stevanovićima. Njemu je, navodno zasmetalo što se đubrivo prosipa, pa je zbog toga pozvao komunalnu policiju.

- Video sam komunalnu policiju ispred Zoranove kuće. On mi je odmahnuo rukom i ja sam otišao dalje. Komunalci su valjda došli na Životin poziv, a kada su otišli on je uzeo pušku i počeo da puca - u neverici priča jedan od komšija.

Prema njegovim rečima ubica i Stevanovići su već dve godine bili u svađi zbog parčeta zemlje.

- Eto, a Miloje i Živan su se tu zatekli jer su došli da pomognu Zoranu i Gordani na njivi - dodaje komšija.

Nakon što je ispalio hice u svoje komšije, prema nezvaničnim saznanjima, Života je najpre krenuo svojoj kući gde ga je sreo njegov sin Dragan Radičević.

Foto: srbijavideo.com
Foto: srbijavideo.com

- Video sam oca sa puškom. Pitao sam ga šta će sa njom jer nisam znao da je pre toga pucao - u šoku kaže Dragan.

- Odbrusio mi je da se sklonim. Pokušao sam da mu oduzmem pušku, ali se on otrgnuo, potom seo u kola i otišao u nepoznatom pravcu. Slutio sam da nešto nije u redu i pozvao policiju. Kasnije sam saznao šta je uradio i da se ubio na seoskom groblju...

Šta su motivi nezapamćenog krvavog zločina u kraljevačkom kraju i šta se zapravo dogodilo ovog kobnog popodneva u mirnom pomoravskom selu biće najverovatnije poznato posle policijske istrage koja je u toku.

(Novosti/Srbija video/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track