(VIDEO) UBISTVO BRAĆE GOJČANIN: Vrhovni sud CG traži istragu kako je snimak ubistva stigao na Jutju
Foto: Printscreen

Digla se velika prašina

(VIDEO) UBISTVO BRAĆE GOJČANIN: Vrhovni sud CG traži istragu kako je snimak ubistva stigao na Jutju

Crna Hronika -
Vrhovni sud CG saopštio je da će zahtevati posebnu istragu ko je i kome omogućio da snimak iz spisa sudskog predmeta o ubistvu braće Gojčanin u Baru, da bude javno objavljen u trenutku dok traje žalba na osuđujući presudu Šćepanu Bujiću za ubistvo

PODGORICA - Vrhovni sud Crne Gore će pokrenuti istragu o tome ko je i zašto na Jutjub postavio snimak ubistva braće Gojačanin u Baru, 15. februara 2013, kao i zbog objavljivanja tog snimka.

Podgorička Pobjeda prenela je danas ocenu iz Vrhovnog suda da je objavljivanje tog snimka "u najmanju ruku skandalozno" i da će "zahtevati posebnu istragu ko je i kome omogućio da snimak iz spisa sudskog predmeta, bude javno objavljen".

Snimak se na Jutjubu pojavio 27. novembra, a objavljen je i na portalu lista Blic.

Za ubistvo braće Dejana i Ljubomira Gojačanin u kafiću "Mr Oto" u Baru osuđen je na 20 godina zatvora Šćepan Bujić. U toku je žalbeni postupak pred Apelacionim sudom Crne Gore.

Zastupnik porodice Gojačanin, advokat Srđan Lješković je ocenio da je objavljivanje snimka ubistva braće Gojačanin "jedna vrsta pritiska" na Apelacioni sud koji još nije saopštio svoju odluku na žalbu Bujića.

http://www.youtube.com/watch?v=ki69mXAUegk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track