VLASNIK TELEVIZIJE DELTA: Dragan Đukić pronađen mrtav
Foto: Facebook

U stanu u Novom Sadu

VLASNIK TELEVIZIJE DELTA: Dragan Đukić pronađen mrtav

Crna Hronika -
Đukić je široj javnosti postao poznat nakon što se kandidovao za direktora RTS-a na poslednjem konkursu, predavši tada dokumentaciju na čak 1.200 strana

NOVI SAD- Dragan Đukić, vlasnik televizije Delta iz Novog Sada nađen je jutros mrtav u svom stanu. Prema prvim informacijama, Đukić je preminuo od srčanog udara. Dragan je pre par godina imao jedan infarkt, a posle toga mu je bilo dobro. Unazad par dana se nije osećao dobro.

Đukić je široj javnosti postao poznat nakon što se kandidovao za direktora RTS-a na poslednjem konkursu, predavši tada dokumentaciju na čak 1.200 strana.

Tada je za Kurir rekao, da je njegov program tematski sadržan i prikazan po stvarnim poglavljima rada i da nije mogao da bude predstavljen u manjem obimu.

- U svom životnom i poslovnom radu nikad nisam bio površan, već veoma profesionalan, temeljan i dosledan. Iskreno sam zamolio da mi cenjeni članovi Upravnog odbora RTS oproste na mojoj obimnosti. Nisam mogao površno da definišem i izložim ovako ozbiljan plan koji sam pisao gotovo godinu dana - objasnio je tada Đukić.

Đukić ima magistraturu iz menadžerstva u medijima, predsednik je Asocijacije elektronskih medija Vojvodine, te dugogodišnji direktor RTV Delta iz Novog Sada. Radio je i za TV Foks, rusku državnu federalnu novinsku agenciju MIA Novosti, asistent je u nastavi na Visokoj tehničkoj školi u Novom Sadu, gradu u kojem i živi. Bio je kandidat za direktora RTV Vojvodine 2013. Iza sebe ostavio je suprugu i dvoje dece.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track