ZANATSKI CENTAR NA METI LOPOVA: Opljačkani lovci i frizerka u Gornjem Milanovcu
Foto: Profimedia/Ilustracija

Obili brave

ZANATSKI CENTAR NA METI LOPOVA: Opljačkani lovci i frizerka u Gornjem Milanovcu

Crna Hronika -
U Zanatskom centru u Gornjem Milanovcu, prošle noći opljačkane su prostorije Lovačkog udruženja i ženskog frizerskog salona, na udaljenosti od desetak metara, saopštava policija.

Kako je izjavio sekretar udruženja Zoran Adamović, lopovi su na ulaznim vratima presekli katanac i obili bravu, kada su odneli komjuter najnovije generacije, optičke instrumene i fotografske aparate.

"Na prvom spratu su na osiguraču isključili struju a na drugom su premetačinu izvršili na svetlu, jer je očigledno da su tražili novac, a šteta je oko 1.000 evra" rekao je Adamović.

U frizerski salon su ušli kroz prozor razvalivši zaštitne rešetke i sve su pretresli kada su pronašli 11.000 dinara, što se nalazilo u zaboravljenom novčaniku na stolu.

"Nikakav nered nisu ostavili, ali su svaku sitnicu pretresli, čak su fotelje pregledali da li postoji kakav otvor gde bi moglo nešto da se sakrije" rekla je vlasnica Ljiljana Glišović.

Pošto je noć bila izuzetno hladna, lopovi su prilikom izlaska dobro zatvorili vrata i prozor, jer su bile uključene termoakumulacione peći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track