ZAPLENJENO 2 KG HEROINA: Drogu skirvali ispod haube pola
Foto: MUP Srbije

Narkotici

ZAPLENJENO 2 KG HEROINA: Drogu skirvali ispod haube pola

Crna Hronika -
Operatvnim radom policija je došla do podataka da droga stiže sa severa za rasinsko tržište.Osumnjičeni su primećeni na području Kraljeva i propraćeni do Kruševca gde su u centru grada zaustavljeni i uhapšeni

KRUŠEVAC - Dva kilograma i 124 grama heroina zaplenjeno je zajedničkom akcijom pripadnika policijskih uprava u Kruševcu i Kraljevu.

Droga je pronađena u putničkom automobilu marke ,,polo,, hrvatskih tegistarskih oznaka ,kojim je upravljao M.M. (36) državljanin Hrvatske sa prijavljenim boravištem u Srbiji.Na mestu suvozača bio je kao saputnik N.T. (61) iz Vršca.

Operatvnim radom policija je došla do podataka da droga stiže sa severa za rasinsko tržište.Osumnjičeni su primećeni na području Kraljeva i propraćeni do Kruševca gde su u centru grada zaustavljeni.

Policija je detaljnim pregledom automobila,u prdnjem delu,ispod haube,pronašla četiri paketa sa praškastom materijom braon boje za koju se sumnja da je heroin.Paketi su bili prikriveni kod rezervnog točka obezbeđeni od pregrevanja.

Droga je oduzeta i prosleđena na veštačenje a policija u medjuvremenu traga za dilerima kojima je isporuka bila namenjena.

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizv odnje i stavljanja u promet opojne droge osumnjičeni M.M. i N.T. zadržani su u policijskom pritvoru do predaje nadležnom tužiocu u Kruševcu.

(D.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track