ZLOČIN U BORU: Dve osobe pronađene mrtve! Sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Foto: Fonet/Ilustracija

Čekaju se nalazi obdukcije

ZLOČIN U BORU: Dve osobe pronađene mrtve! Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

Crna Hronika -
Tela su data na obdukciju i posle detaljnijeg pregleda lica mesta može se reći nešto preciznije o uzroku smrti, navode u policiji

BOR - Boranin Ljuba V. i njegova prijateljica R,L. (46) pronadjeni su danas po podne mrtvi u njegovom stanu u Ulici Treći oktobar na devetom spratu.

Zločin su otkrile komšije primetivši da se iz stana Ljube V. širi neprijatan miris pa su pozvale policiju.

"Vrše se provere i postoji mogućnost da je reč o ubistvu i samoubistvu ali se ne isključuje i mogućnost da je reč o zločinu odnosno da je njih oboje ubila neka treća osoba iz koristoljublja. Tela su data na obdukciju i posle detaljnijeg pregleda lica mesta može se reći nešto preciznije o uzroku smrti i čitavom dogadjaju",izjavio je za Kurir Nemanja Biković, portparol Policijske uprave u Boru.

Kurir saznaje da je Ljuba V. dugo živeo sam u stanu na devetom spratu a da mu se odnedavno pridružila makedonska državljanka R.L. Makedonku komšije nisu poznavale, nije se družila ni sa kim, osim što su je par puta videle u prolazu s Ljubom.

Ljubu su komšije videle poslednji put u utorak .Niko od njih nije čuo ništa sumnjivo iz Ljubinog stana ali se veruje, prema stanju tela koja su komunalci morali da stave u limene sanduke i iznesu, da se zločin dogodio najmanje pre dva dana a da je tropska vrućina učinila da se neprijatan miris brzo proširi zgradom.

Pored borske policije očekuje se da će im u subotu u pomoć priteći i kriminalistički stručnjaci iz Beograda kako bi zajedničkim snagama što pre rešili misteriozni zločin.

D.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track