ZRENJANINCI ODAHNULI: Uhapšen provalnik prodavnica i trafika
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Završio u pritvoru

ZRENJANINCI ODAHNULI: Uhapšen provalnik prodavnica i trafika

Crna Hronika -
Osumnjičeni se tereti da je uz pomoć pomoćnika provalio u prodavnicu iz koje je ukrao razne vrste cigareta, a pričinjena materijalna šteta procenjuje se na 469.900 dinara, a takođe se terti da je provalio u trafiku u Zrenjaninu iz koje su ukrali cigarete i drugu robu, čija se vrednost procenjuje na 116.690 dinara

ZRENJANIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, odredili meru zadržavanja B.V. (1967) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teške krađe, saopšteno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, B.V. se tereti da je u toku noći 25. na 26. jul, uz pomoć još jedne osobe, provalio u prodavnicu u Zrenjaninu iz koje je ukrao razne vrste cigareta, a pričinjena materijalna šteta procenjuje se na 469.900 dinara.

Takođe, sumnja se da su oni u toku jula ove godine provalili u trafiku u Zrenjaninu iz koje su ukrali cigarete i drugu robu, čija se vrednost procenjuje na 116.690 dinara.

B.V. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a nakon saslušanja mu je određen pritvor, a protiv druge osobe osumnjičene da je bila sa njim podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zaključuje se u saopštenju.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track