ČUBRILOVIĆ ČESTITAO SRNI 25 GODINA RADA Setio se i prve ratne ekipe entuzijasta koji su je osnovali!
Foto: Printscreen YouTube/TVK3

Srećan rođendan!

ČUBRILOVIĆ ČESTITAO SRNI 25 GODINA RADA Setio se i prve ratne ekipe entuzijasta koji su je osnovali!

Bosna i Hercegovina -

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas 25 godina postojanja i rada direktoru Novinske agencije Republike Srpske Nikoli Deretiću, urednicima, novinarima, snimateljima i svim zaposlenima.

"Želim da Novinska agencija Republike Srpske bude nezavistan, objektivan i profesionalan mediji koji će raditi u interesu građana Republike Srpske, a na dobrobit cijele javnosti i prosperiteta Republike. Upravo to je bio cilj zbog kog je pre 25 godina Narodna skupština Republike Srpske donela Odluku o osnivanju Srpske novinske agencije (SRNA)", napisao je Čubrilović, ističući da je od tada od danas SRNA iznedrila brojne novinare koji su postali ugledni urednici i vrhunski novinari u Republici Srpskoj i u zemljama regiona, čime se pokazalo da je škola agencijskog novinarstva bila osnova njihovog uspešnog profesionalnog puta.

"Takođe, svim novinarima koji su deo svog profesionalnog angažana ugradili u 25 godina rada Novinske agencije Republike Srpske zahvaljujem i iskreno čestitam. Posebno čestitam prvoj ekipi profesionalaca i entuzijasta koja je osnovala agenciju i radila u najtežim i najopasnijim, ratnim vremenima. Iskreno se nadam da će SRNA ostati kičma informativnog sistema Republike Srpske, kao i da će njena vest - brza, tačna i objektivna - uspeti da bude od koristi što većem broju medija u zemlji i inostranstvu", napisao je Čubrilović u čestitki upućenoj agenciji SRNA.

(Narodna skupstina.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track