Cvetković negirao bilo kakvu vezu sa crnogorskim Telekomom

Politika

Autor:

Premijer Cvetković nije vlasnik firme CES Mekon i nikada nikoga iz crnogorskog Telekoma nije upoznao, naveli su u kabinetu.

kosovo, vlada srbije, cvetkovic, mirko

BEOGRAD – Premijer Srbije Mirko Cvetković nikada u životu nije upoznao nikoga iz crnogorskog Telekoma, a kamoli učestvovao u privatizaciji te kompanije, rečeno je u kabinetu premijera.

Navodi gospodina Medojevića nemaju veze sa istinom, premijer Cvetković nije vlasnik firme CES Mekon i nikada nikoga iz crnogorskog Telekoma nije upoznao, naveli su u kabinetu.

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević izrazio je ranije danas sumnju da je Cvetković umešan u aferu nelegalne privatizacije crnogorskog Telekoma dodajući da bi ozbiljna finansijska istraga rešila tu dilemu.

On je podgoričkom "Danu" kazao da je konsultantska firma CES Mekon iz Beograda, koja je, kako je naveo, u vlasništvu Cvetkovića, bila jedna od uslužnih of-šor firmi "preko koje su sklopljeni lažni konsultantski ugovori od 7,35 miliona evra u privatizaciji crnogorskog Telekoma".

"Ozbiljna finansijska istraga bi otklonila ovu dilemu, ali zanimljivo je da bivši premijer Milo Đukanović, koji je sa Veselinom Vukotićem vodio privatizaciju Telekoma, za sve svoje probleme javno optužuje Srbiju, pa i Cvetkovićevu vladu, a tajno koristi usluge firmi povezanih sa njim", kaže Medojević.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ove retoričke razmene mogu da stvore lošu klimu, pooštre odnose i pojačaju distancu između Srbije i Hrvatske Dejan Vuk Stanković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!