Doček Srpske sa PTJ

Dačić među specijalcima: Branićemo našu Srbiju!

Politika

Autor:

Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki deo naše Srbije, rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova

Ivica Dacic

BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je da je Srbija opredeljena za mir i da je to naša snaga, a ne slabost.Dačić je, na dočeku Srpske nove godine u bazi Protivterorističke jedinice (PTJ) u Lipovici, istovremeno upozorio da su on i pripadnici te elitne jedinice MUP-a spremni da zajedno brane svaki deo naše Srbije.

"Srbija je opredeljena za mir i to nije naša slabost - to što smo mi za mir je naša snaga", rekao je Dačić i naglasio da smo "u isto vreme, spremni da odbranimo svaki deo naše Srbije".

"Upozorio bih sve koji ne misle dobro Srbiji da ste svi vi zajedno sa mnom spremni da branimo svaki deo naše Srbije", rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova. Dačić je kazao da misli da je bolje onima, koji ne misle dobro Srbiji, "da se ne igraju s time i da nas ne provociraju i misle da mogu da nas ponižavaju".

Dačić je pripadnicima PTJ, Direkcije policije MUP-a, MUP-a i novinarima koji prate rad tog ministarstva poželeo da u Novoj godini imaju mir, ekonomski razvoj i da nam bude bolje na svim poljima.Podsetivši da od kada obavlja dužnost ministra policije "našu Srpsku novu godinu dočekuje sa pripadnicima MUP-a", on je odao priznanje pripadnicima PTJ na svemu što su uradili u odbrani zemlje.

Dačić je rekao da je PTJ jedna od naših najelitnijih jedinica, gde rade ljudi koji su se proteklih godina borili za Srbiju.

"Ponosan sam što sam vaš ministar. Vi ste heroji našeg naroda, bez obzira šta su neki pričali u poslednjih desetak godina", rekao je Dačić.On je podsetio da je Vlada Srbije prvi put u svojoj istoriji 14. januar odnosno 1. januar po starom, Julijanskom kalendaru, proglasila za neradni dan.

http://www.youtube.com/watch?v=CfV_IJQlkFw

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Kvazimoodo

  Kvazimoodo

  Sta radi strani drzavljanin za ovim stolom?

  33 Odgovori 
 • Braca po materi

  Braca po materi

  Dok god su u vrhu policije Vladimir Bozovic i Milorad Veljovic, sa dvojnim i to crnogorskim drzavljanstvom, nema nama nista od zakona i policije. Ej, kuku nama!

  33 Odgovori 
 • kotokaze

  kotokaze

  Prvo nesto da pojedemo i popijemo.

  32 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Legionar

  Legionar

  Osecam da ce sutra popiti Red Bull kako bi se brze rastrcao po ambasade da se izvinjava zbog ove izjave :-)

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!