DAČIĆ PODRŽAO VUČIĆA NA MITINGU U NOVOM SADU: Najbolje za Srbiju jeste da pobedi Aleksandar Vučić
Foto: Kurir

Predsednička kampanja lidera SNS

DAČIĆ PODRŽAO VUČIĆA NA MITINGU U NOVOM SADU: Najbolje za Srbiju jeste da pobedi Aleksandar Vučić

Politika -

NOVI SAD - Svi smo ovde zajedno sa jednim ciljem, najbolje je za Srbiju da pobedi Aleksandar Vučić, rekao je lider SPS i koalicioni partner SNS Ivica Dačić, koji je na današnjem mitingu u Novom Sadu podržao Vučićevu predsedničku kandidaturu.

1 / 10 Foto: Dragana Udovičić

- Ovde danas nema stranačkih razmirica. On je predsednik svih građana Srbije. I mi danas kada stojimo pred izborima, videli ste da neki misle da će im redni broj na listi nešto doneti. Zato kada izlazimo na izbore i biramo mi smo na raskrsnici da jedan put vodi u jedan veliki grad - put ka jačoj, boljoj, modernijoj Srbiji sa Aleksandrom Vučićem ili put ka uništenijoj Srbiji - rekao je Dačić.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

Mi imamo samo jedan put koji je budućnost ili propast Srbije. Zato je važno da nastupamo jedinstveno i da nema stranačkih razloga. Vučić i ja sarađujemo 5 godina i nismo imali nijednu razliku oko interesa Srbije.

"Srbija je poštovana u svuda u svetu"

- Srbija je poštovana svuda u svetu. Dolazila je Merkel, Bajden. Naš glas se čuo svuda jako i principijelno. Za razliku od toga ovde se ne glasa za Jeremića, Jankovića nego za Tadića, Čanka, koji su uništili Srbiju. Srbija neće nikad uvesti sankcije Rusiji. To je zato što ne možemo da sećemo granu na kojoj sedimo. Ja moram da kažem, da je Vojvodina autonomija u Srbiji, a ne autonomija protiv Srbije. Pozivam svakog onog koji je hteo da glasa za mene neka glasa za Vučića, za spas Srbije.

"Glas za Vučića je glas za mene I SPS", zaključio je Dačić.

(EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Svi kažu da je 11 kandidata mnogo, a zaboravljaju da smo ih imali i izbore sa TRIPUT VIŠE NJIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track