Dan za motku

Komentar dana

Dan za motku

Komentar dana -

Ima tako dana kad nam svima (makar većini onih koje poznajem, a možda sam i u lošem društvu) padne mrak na oči te bismo prvu motku dohvatili i rešavali nepravdu...

I to je potpuno ljudski. Mislim, da nam samo padne na pamet. Ipak, velika je razlika između onoga što nam dođe i onoga što se stvarno drznemo da uradimo.

Na šta bi ličila ova ionako jadna (da ne kažem banana) država kad bismo svaku nepravdu, tuđu glupost, bahatost i idiotizam sami rešavali.

A ima toga, i te kako. Bio bi pokolj. E, takav je baš bio i onaj prekjučerašnji dan - tuče na sve strane, pune ruke posla za nas novinare.

Te komšija premlatio ministra Ivana Tasovca jer mu, valjda, ide na živce (možda mu se ne sviđa ni frizura kao onom drugom komšiji zbog koga je ministru dodeljena policijska pratnja), a onda nepoznati napadači (valjda po nalogu tajkuna, kako je pre policije ustvrdio Srđan Verbić) štanglama žestoko pretuku njegovog pomoćnika Milovana Šuvakova.

A batine nisu zaobišle ni domaću estradu - Ćazimova Manda i (nisam sigurna sada čija) Soraja pretukle pevačicu Danijelu Vranić. O čuvenim „Parovima“ da i ne pričam... Njihovo rešavanje problema pesnicama više i nije vest...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track