Daniel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom iako ne volim silikone!

Intervju, pobednik „X faktora“ opčinjen Ražnatovićevom

Daniel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom iako ne volim silikone!

Stars -
Puca na visoko: Ne podnosim plastične devojke, koje izgledaju kao barbike, ali ona nije takva. Predivna je. Obožavam njen moćni glas i hitove

Uvek je iskren.Daniel Kajmakoski (29), pobednik „X faktora“, prezadovoljan je životom u Beogradu. Makedonski pevač preksinoć se zabavljao na proslavi osmog rođendana nedeljnika Puls, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. On je bio raspoloženiji nego ikad za priču, a u intervjuu za Kurir otkrio je mnoge zanimljive detalje, pa čak i to da bi se oženio Svetlanom Cecom Ražnatović. On je oduševljen najvećom balkanskom zvezdom i smatra je najlepšom pevačicom na estradi.Šta se promenilo u tvom životu nakon završetka šoua?- Sve se promenilo još od audicije. Pobeda je bila samo šlag na torti. Posle toga sam bio zatvoren tri-četiri dana u kući, odgovarao sam na intervjue i gledao da svima udovoljim koliko mogu. Kad sam otišao u Makedoniju, imao sam doček na aerodromu i to je nešto neverovatno. Tada sam shvatio koliko se zapravo promenio moj život i koliko su ljudi sa celog Balkana ponosni na mene. Ja ih nikada neću izneveriti!Sad si se definitivno preselio u Beograd?- Da. Ostajem ovde da osetim dušu ovog grada u koji sam se zaljubio. Ali naravno da ću često ići i u moju Makedoniju, bez koje ne bih mogao da živim.Čestitao si svom mentoru Željku Joksimoviću rođenje sina?- Neka mu je sa srećom i da mu je sin živ i zdrav! Stvarno se radujem, nazvao sam ga čim sam saznao.Koja pevačica najbolje izgleda? Kojom bi se oženio da možeš?- Hmmm... Oženio bih se Cecom jer je jedna od najlepših pevačica. Iako ne podnosim plastične devojke, koje izgledaju kao barbike, ona nije takva. Predivna je u svakom smislu te reči. Obožavam njen moćni glas i hitove koji ostaju za sva vremena. Ne bih se bunio ni da mi jednog dana žena izgleda kao Jelena Tomašević ili Tamara Milanović.Sa kojom pevačicom bi voleo da snimiš duet?- Sa Rijanom, Šakirom... A sa naše estrade sa Marijom Šerifović i Cecom. One su mi najbolje.

Samo pevanjeNIKAD SE NE BIH SKINUO GODa li bi se skinuo go zarad naslovne strane i velikog honorara?- Nikada to ne bih uradio. Jednostavno, nisam takav i to mi nije potrebno. Moja moć je pevanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja