Kurir saznaje

Darko Šarić u Portoriku?

Crna Hronika

Autor:

Policija pretresla stanove za koje se sumnja da ih koriste Darko Šarić i Goran Soković, organizatori šverca kokaina

Policija u Južnoj americi zaplenila je više od tri tone Šarićevog kokaina

Policija u Južnoj americi zaplenila je više od tri tone Šarićevog kokaina

BEOGRAD - Čekaju se otisci s Kariba!
Odbegli narko-bos Darko Šarić (42) i njegov najbliži saradnik Goran Soković (41), prema poslednjim informacijama bezbednosnih službi, kriju se u Portoriku! Prema nezvaničnim informacijama, u toj ostrvskoj državi na Karibima oni su nastavili da vode poslove vezane za trgovinu kokainom, i to s najjačim narko-kartelima u Latinskoj Americi!

- Ova informacija odmah je prosleđena policiji u Portoriku, koja je pretresla nekoliko stanova za koje se sumnja da su ih koristili ovi begunci sa Interpolove poternice. Međutim, ni Šarić ni Soković nisu uhapšeni, ali su u stanovima nađena dva crnogorska državljanina za kojima ne postoji poternica - kaže izvor Kurira iz istrage.

Crnogorci su na saslušanju, navodno, izjavili da ne poznaju Šarića ni Sokovića.

- Naravno da im istražitelji ne veruju, pa je iz pomenutih stanova zaplenjeno više predmeta, koji će biti upućeni na veštačenje i analizu. Na osnovu otisaka i tragova DNK biće utvrđeno da li su dvojica organizatora grupe, koja se sumnjiči za šverc više od tri tone kokaina, boravila u njima - objašnjava izvor iz istrage.

Goran Soković, koji je bio na samom vrhu piramide Šarićevih saradnika, više puta dosad je uspevao da izbegne hapšenje. Iz Crne Gore je pobegao u oktobru 2010, neposredno pred potpisivanje sporazuma o izručenju između Srbije i Crne Gore.

- Postoje informacije da se odmah pridružio Šariću i od tada se ne odvaja od njega. Ako policije uđe u trag Sokoviću, naći će i Šarića - objašnjava sagovornik Kurira.

Goran Soković zoom Goran Soković


Soković ne ostavlja tragove

O kretanju Gorana Sokovića policija je imala malo informacija.
- Soković je 5. februara 2010. bio uhapšen u Crnoj Gori, ali tad između Srbije i Crne Gore još nije bio potpisan sporazum o izručenju, a Srbija nije ustupila predmet protiv njega kolegama u susedstvu, pa je posle nekoliko dana pušten na slobodu - objašnjava sagovornik Kurira.

U Kolumbiji dolijao „pomorac“ iz Podgorice!

Crnogorac Mladen Bulatović (36) iz Podgorice uhapšen u kolumbijskom gradu San Andreas zbog sumnje da je učestvovao u švercu 150 kilograma kokaina, preneli su crnogorski mediji. Kolumbijska policija sumnja da je Bulatović bio kurir koji je za sitan novac trebalo da prenese drogu.

- Bulatović godinama živi u Latinskoj Americi, a tamo je otišao da radi kao pomorac - kaže izvor iz istrage.>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde