Prikaži najnovije vesti
dejan savićević, dan, novine, Zlatko Kranjčar

Dejo optužio podgorički Dan zbog "srpske orjentacije"!?

Sport 6

Uvek su ti Srbi krivi. Dejan Savićević, predsednik FS Crne Gore i odskoro šesta Zvezdina zvezda, stao je u odbranu selektora reprezentacije svoje zemlje Zlatka Kranjčara. Dejo

Uvek su ti Srbi krivi. Dejan Savićević, predsednik FS Crne Gore i odskoro šesta Zvezdina zvezda, stao je u odbranu selektora reprezentacije svoje zemlje Zlatka Kranjčara. Dejo se ovih dana odmara u Budvi, gde svakog jutra ispija kapućino i „koka-kolu“, a u jutarnjoj razonodi pronašao ga je Kurirov paparaco.

Dejan Savićević smatra da se protiv Zlatka Kranjčara vodi orkestrirana medijska kampanja, u kojoj prednjači list Dan.
- Mene to ništa ne čudi. Za Dan se zna da su to srpski orijentisane novine koja nikada nisu niti će prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Ovakav tekst, koji je katastrofa, za njih nije neka novost. Od Cicinog dolaska gotovo svakodnevno smo napadani - rekao je Dejan Savićević za SEEbiz i dodao:

- Ma, tako ni o Hitleru ne bi pisali kako pišu o nama. Istina je, izgubili smo tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bismo pričali o porazima. Moramo biti svesni da Crna Gora nije Hrvatska, ili Srbija. Kad nama nedostaje jedan igrač, to se odmah oseti, ali smatram da kompletni možemo napraviti puno. Crna Gora s Vučinićem i bez njega nije ista reprezentacija.    

(S. R.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 0 komentara