DEVOJČICA ZBOG KOJE SE PROBUDILA SRBIJA: Pronašli donora za Teodoru, operacija za 3 nedelje!

Bolnica u Nemačkoj

DEVOJČICA ZBOG KOJE SE PROBUDILA SRBIJA: Pronašli donora za Teodoru, operacija za 3 nedelje!

Društvo -

Donor je pronađen. Tea se dobro oseća. U toku su pripreme za transplantaciju, kaže otac Bogdan

Maloj Teodori Vranješević (9) iz Kragujevca, koja je obolela od akutne mijeloidne leukemije, najverovatnije će već za tri nedelje u klinici u Frankfurtu biti izvršena transplantacija koštane srži!Ova hrabra devojčica u nemačku kliniku primljena je u ponedeljak, a kako kaže njen otac Bogdan Vranješević, trenutno su u toku analize krvi i pripreme za operaciju.- Donor je nađen i očekuje se da će transplantacija biti već za tri nedelje. Teodora se dobro oseća. Prezadovoljni smo tretmanom u bolnici, kao i uslovima - kaže Bogdan.

On dodaje da su veliku pomoć dobili od brojnih Srba koji žive i rade u Nemačkoj.- U Frankfurtu nas je dočekala porodica Delić iz Kragujevca, koja nam je velikodušno ponudila smeštaj u svom stanu. Njihova dobrodušnost ogleda se i u detaljima o kojima su vodili računa, pa su tako Teodori izmamili iskren osmeh kada je videla stan okićen balonima i porukama dobrodošlice - dodaje Bogdan.

Mala Teodora otputovala je u Nemačku zahvaljujući velikoj humanitarnoj akciji u kojoj je za samo nekoliko dana prikupljeno 350.000 evra, koliko joj je najmanje potrebno za lečenje.

Obraćanje oca male Teodore Vranešević

R. K.

NE PROPUSTITE...

KURIR ISPRATIO TEODORU (9) U NEMAČKU: Sve će biti u redu, vratiću se zdrava!

BRAVO, SRBIJO: Teodora Vranješević (9) danas ide u Nemačku

VELIKI SPORTISTA, JOŠ VEĆI ČOVEK: Nikola Lončar poziva da se pomogne Teodori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track