DEVOJKE, I OVO SU SILIKONI: Tinejdžerka (19) živi kao biljka posle operacije uvećanja grudi
Foto: Dejli Mejl, Facebook

Šta joj je sve to uopšte trebalo

DEVOJKE, I OVO SU SILIKONI: Tinejdžerka (19) živi kao biljka posle operacije uvećanja grudi

Planeta -
Lepa i zgodna Linda Peres pala je u komu posle estetske operacije uvećanja grudi i danas živi kao biljka, nesposobna da se brine o sebi i svom sinčiću (4)

MAJAMI - Tinejdžerka Linda Peres, koja sada ima 19 godina, skupo je platila devojački san da joj grudi budu veće.

Umesto da se zabavlja i život živi punim plućima kao njene vršnjakinje, Linda dane provodi vegetirajući, nesposobna da se sama hrani, hoda i brine o sebi. Linda jedva da može i da govori, prozbori tek ponekad i to poneku reč. Najgore je, međutim, njenom sinčiću (4) kog je rodila u petnaestoj, a o kom ne može da se brine pa to rade njeni roditelji koji sada paze na njih oboje.

A sve je pošlo po zlu kada je Linda - lepa, mlada i iznad svega zgodna devojka - poželela da uveća grudi. Mnogi bi rekli - potpuno bez razloga jer je njena figura bila bez mane. Linda je, naime, pala u komu sat vremena posle ugradnje silikona u grudi, u avgustu 2013. godine.

Pošto je u bolnici provela dva meseca vegetirajući, u oktobru prošle godine počela je da pokazuje znake vraćanja u život pa su lekari rešili da je pošalju na kućnu negu, ali do istinskog oporavka nije došlo - Linda ne hoda, nose je kroz kuću i može da izgovori tek nekoliko reči. Njeni roditelji sada su staratelji i njoj i njenom mališanu jer ni jedno ni drugo ne mogu da se brinu o sebi. Lekari, međutim, tvrde da krivac nije operacija grudi već njen porođaj pod anestezijom i komplikacije koje su se pojavile godinama potom.

Majka Marijela ne gubi nadu da će se njena ćerka oporaviti i kaže da je srećna što je Linda uopšte živa i što je kod kuće. "Linda je svesna u kakvom se stanju nalazi i otplače svaki put kada shvati da ne može sama da se kreće", kaže njena mama.

Lindini roditelji veruju da je oštećenje srca i mozga nastupilo u toku kliničke smrti posle koje su je oživeli u bolnici.Hirurg koji ju je operisao tvrdi da se ništa od ovog ne bi dogodilo da mu nije prećutala da je već bila pod anestezijom dok se porađala jer bi se on onda odlučio za drugačiju proceduru.

http://www.youtube.com/watch?v=2yoIVyfrTXE

Karijera doktora Džejkoba Frimena dosad je bez mrlje i na Floridi je cenjen kao ozbiljan plastični hirurg. S druge strane, Lindini roditelji veruju da je tu nešto drugo posredi jer je njihova ćerka operaciju platila upola cene - samo 2.800 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja