Dileri se krili iza dece

Crna Hronika

Bračni par Vladan (38) i Jelica Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice na primopredaju vodili sinove od tri i šest godina i ćerku od 11

Dileri se krili iza dece

Hapšenje osumnjičenog

BEOGRAD - Zaplenjeno 10 kilograma skanka!
Kragujevačka policija uhapsila je bračni par Vladana (38) i Jelicu Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice, dok su u Beogradu privedeni Marko M. (26) i Miloš R. (26) zbog sumnje da su trgovali drogom. Prilikom hapšenja, kod njih je nađeno deset kilograma skanka, pištolj, više od 1.000 evra i lažna lična karta.
- Marko i Miloš su se jednom nedeljno sastajali s bračnim parom u Kragujevcu i preuzimali između 10 i 15 kilograma skanka, koji su preprodavali u Beogradu. Njih dvojica uhapšeni su u Beogradu, u njihovom automobilu bio je „štek“ s devet kilograma droge, a još kilogram je nađen u iznajmljenom stanu.
U isto vreme u Kragujevcu su uhapšeni Vladan i Jelica Đ., koji su u tom trenutku bili u kolima s dvoje dece, sinom od tri godine i ćerkom od 11. Oni imaju još jednog sina, od šest godina, koji je ostao u Kosovskoj Mitrovici. Decu su koristili kao paravan za šverc droge. Redovno su ih vodili sa sobom na primopredaju kako ne bi bili sumnjivi - rekao je izvor iz policije.
(E. K.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (36)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • M.M.

  M.M.

  ALEX70. Sigurno o tome znam vise i od tebe i Barbarele zajedno,puta dva. Ali,ona opravdava prodaju droge,nedostatkom posla. A ja pitam,da li biste to dali svojoj deci,ako ih imate. I da li je ova "gospoda",koja je uhapsena dala skank,svojoj deci ili samo tudjoj? Ako je nesto dobro,prvo damo svom detetu, zar ne ?

  81 Odgovori 
 • M.M.

  M.M.

  Treba im oduzeti decu,zbog teske zloupotrebe.

  69 Odgovori 
 • M.M.

  M.M.

  BARBARELA. A ti bi: Oh Srbijo medju konopljama? "Blago tebi",ako ikada imas dece ,neces tako misliti.Ili mozda cekas sama prodavce skunk-a,za sebe ,a da nisi ni znala da je to driga. Bombone.

  56 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jelena

  jelena

  Mnogo glup komentar.Cak nepristojan.Jesi li punoletna?Ako nisi oprosteno ti je.ako jesi-stidi se svoje gluposti.Nadam se da nemas decu i da ces sacekati da ih imas dok se ne opamets!!!!!

  15 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!