Prikaži najnovije vesti
direktor SPS Dejan Backović, dobio ćerku, ćerka Anđelija,

Direktor SPS Dejan Backović dobio ćerku

Društvo 27

BEOGRAD - Niko srećniji od mene! Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

BEOGRAD - Niko srećniji od mene!
Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

- To je moja mezimica, najlepša na svetu! Ma, ista ja! Rodila se sa 3,3 kilograma i 55 centimetara dugačka. I ja sam imao toliko. Stvarno, ne šalim se! Ima i rupicu na bradi, gledajte moju, ista - priča novopečeni tata, dok se supruga Mirjana ubacuje:

- Ma, nema šta, rodio je tata... Iskreno, našoj sreći nema kraja. Plakali smo pet dana posle rođenja. Čim zaplače, Dejan je uzima u ruku i nuna je. Presvlači joj pelene, a uskoro će i da je kupa. Pratio je svaki potez patronažne sestre, koja nam još uvek dolazi. Izbrojao je sve stepenice koje vode iz dnevne u spavaću sobu. Čim kmekne, trči na sprat - otkriva Mirjana.

Mala Anđelija nije mnogo marila za fotoaparate, već je u tatinom zagrljaju nastavila da spava.

- Ovo je prvi put, otkako se rodila, da je spojila dva sata spavajući - kaže mama Mirjana.

(S. M.)

Nije je video u „Velikom bratu“

Mirjana je medicinska sestra iz Užica, a učestvovala je u „Velikog bratu“. Backović kaže da nije znao za to, jer nikada nije gledao nijedan rijaliti šou.

- Upoznali smo se slučajno, ona je žena mog života. Nadamo se da će nam se sreća osmehnuti i podariti još dece - kaže srećni socijalista.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir