Direktor SPS Dejan Backović dobio ćerku

Društvo

Autor:

BEOGRAD - Niko srećniji od mene! Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

direktor SPS Dejan Backović, dobio ćerku, ćerka Anđelija,

BEOGRAD - Niko srećniji od mene!
Ovako počinje razgovor s ekipom Kurira direktor SPS Dejan Backović u svom domu na Voždovcu. Backović i njegova supruga Mirjana 18. avgusta dobili su ćerku Anđeliju.

- To je moja mezimica, najlepša na svetu! Ma, ista ja! Rodila se sa 3,3 kilograma i 55 centimetara dugačka. I ja sam imao toliko. Stvarno, ne šalim se! Ima i rupicu na bradi, gledajte moju, ista - priča novopečeni tata, dok se supruga Mirjana ubacuje:

- Ma, nema šta, rodio je tata... Iskreno, našoj sreći nema kraja. Plakali smo pet dana posle rođenja. Čim zaplače, Dejan je uzima u ruku i nuna je. Presvlači joj pelene, a uskoro će i da je kupa. Pratio je svaki potez patronažne sestre, koja nam još uvek dolazi. Izbrojao je sve stepenice koje vode iz dnevne u spavaću sobu. Čim kmekne, trči na sprat - otkriva Mirjana.

Mala Anđelija nije mnogo marila za fotoaparate, već je u tatinom zagrljaju nastavila da spava.

- Ovo je prvi put, otkako se rodila, da je spojila dva sata spavajući - kaže mama Mirjana.

(S. M.)

Nije je video u „Velikom bratu“

Mirjana je medicinska sestra iz Užica, a učestvovala je u „Velikog bratu“. Backović kaže da nije znao za to, jer nikada nije gledao nijedan rijaliti šou.

- Upoznali smo se slučajno, ona je žena mog života. Nadamo se da će nam se sreća osmehnuti i podariti još dece - kaže srećni socijalista.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ljuba

  ljuba

  Neka je sa srecom,

  14 Odgovori 
 • peca

  peca

  nek mu je sa srećom,imaće bar od čega da je izdržava za razliku od mog drugara koji je zbog njegove stranke dobio otkaz u isto vreme kad i ćerkicu...

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • peca

  peca

  nek mu je sa srećom,imaće bar od čega da je izdržava za razliku od mog drugara koji je zbog njegove stranke dobio otkaz u isto vreme kad i ćerkicu...

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!