Ko će kome...

Direktorke zaposlile decu u Niškoj toplani

Društvo

Čelnica ovog javnog preduzeća Gorica Mitić sinu dodelila mesto šefa komercijale, dok je ćerka njene pomoćnice Snežane Marković primljena u administraciju

Gorica Mitić, Snežana Marković, toplana, Niš, direktorke, zaposlile, deca, sin,

Mitićeva „zanemela“ na otkriće Kurira

NIŠ - Nepotizam na kvadrat!
Generalna direktorka JKP „Gradska toplana Niš„ Gorica Mitić i njena pomoćnica za pravne poslove Snežana Marković zaposlile su u ovom preduzeću sina i ćerku.

Prema rešenjima o zaposlenju, sin direktorke Mitić Vladimir od 11. avgusta je šef komercijale, a ćerka Markovićeve Ana dobila je mesto u administraciji preduzeća.

Kako Kurir saznaje od izvora iz Toplane, direktorka se odlučila na ovaj potez pred samu smenu s te funkcije. Naime, na jednoj od narednih sednica Skupštine opštine trebalo bi da dođe do smene direktora javnih preduzeća u Nišu.

Mitićeva je za Kurir rekla da ne može da nam odgovori na pitanje da li je zaposlila sina i uputila nas na predsednika Upra­vnog odbora Toplane Dragomira Ilića, koji nam se do zaključenja broja nije javio na telefon.

(D. S. I.)

Toplana u Nišu zoom Toplana u Nišu

Počinje čistka direktora!

Gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić je posle sednice Skupštine grada na kojoj je izabran Odbor za imenovanje najavio da sledi čistka u svim javnim gradskim preduzećima gde je bilo zapošljavanja preko veze.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!