Divna Karleuša: Duško je švalerčina!

Oplela po zetu

Divna Karleuša: Duško je švalerčina!

Stars -
Mama JK izjavila da je Tošić „švaleraj neviđeni“ i da joj se dopadaju reči vidovnjaka da će se njena ćerka udati za bogatog Amerikanca

Proricanje sudbine.Divna Karleuša, Jelenina majka, u rijalitiju „Akademija debelih“ na Pinku svog zeta Duška Tošića nazvala je švalerom i poželela da se ostvari prognoza vidovnjaka po kojoj će se JK udati za bogatog Amerikanca!A sve je krenulo kad je Zorica Marković tokom večeri pozvala Divnu da joj kaže šta joj je prorok ispričao o budućnosti pop zvezde.

Po njenoj priči, Jelena i Duško će otići u Ameriku i tamo će pevačica upoznati bogatog i poznatog Amerikanca. Smuvaće se i rodiće mu ćerku!- Jelena? - prvo je uz smeh pitala Divna, a onda dodala:- Duško, pa to je to. Zato ga i ne interesuje, ćuti i krije se na sve strane!Zorica je zatim prokomentarisala da može da se desi da to bude razlog njihovog razvoda. Naglasila je da je taj vidovnjak nepogrešiv i da je ona morala to sve da joj ispriča, s čim se ova složila. A onda je usledila neočekivana Divnina konstatacija:- Duško, švaleraj neviđeni! - naglasila je Karleušina majka za svog zeta i dodala da želi samo da joj je ćerka živa i zdrava i da joj se deo o bogatom Amerikancu naročito dopada.Inače, Duško i Jelena imaju dve ćerke i u braku su od 2008. godine.M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track