Voli piletinu

Divna Karleuša ima 31 godinu mlađeg frajera!

Stars

Voditeljka već nekoliko meseci u ljubavi s dečkom koji ima manje godina i od njene ćerke Jelene, za novog momka rekla samo članovima porodice i bliskim prijateljima

Divna Karleuša

Divna je u svog novog partnera zaljubljena do ušiju

Divna Karleuša (56) izgleda se drži one da prava ljubav godine ne broji.
Majka Jelene Karleuše već nekoliko meseci ima novog dečka. I to 31 godinu mlađeg.
- Divna je zaljubljena do ušiju.

Njeno srce osvojio je znatno mlađi muškarac, s kojim je otpočela vezu nekoliko meseci pre ulaska na seosko imanje u Lisoviću. Za njenog novog izabranika, koji ima 25 godina, znaju samo najbliži prijatelji - kaže izvor Kurira.

Smršala i našla dečka

Nekadašnja radio-voditeljka skoro dve decenije je uživala u ljubavi s pevačem Veliborom Mitrovićem Galetom, koji je od nje mlađi dve godine. Posle njihovog raskida o njenim vezama nije se ništa znalo.

- Razišli smo se nakon 17 godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u njemu bila sputana - otkrila je Divna.

Da li njena ćerka podržava Divnin izbor - ne znamo, ali je vrlo moguće da je uz nju jer i sama ima muža mlađeg od sebe. Divna je svoj izgled dosta popravila, smršala je posle učešća u rijalitiju „Akademija debelih“, a gubitak kilograma doneo joj je i novu ljubav.

Sestra bez komentara

Pošto je Karleuša na farmi, do njenog komentara nismo mogli da dođemo, pa smo pozvali njenu sestru Danijelu, koja nije želela da priča na ovu temu.
- Nemam komentar na privatni život moje sestre. Da ste vi meni živi, zdravi i zaljubljeni ceo život - rekla je kroz smeh Danijela Dmitrović.

(Lj. R.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!