DOKTORI IZJAVILI LJUBAV MENTORKI: Kristina, volimo te!
Foto: Luka Pilipović

Naporne pripreme za finale

DOKTORI IZJAVILI LJUBAV MENTORKI: Kristina, volimo te!

Pop kultura -
Kristina Kovač je na svom Fejsbuk nalogu opisala situaciju u kojoj su je njeni puleni "Doktori" iznenadili izjavom ljubavi

Poznato je da su mentori najpopularnijeg muzičkog šou na Balkanu: Kiki, Emina, Kristina i Željko naklonjeni svojim superfinalistima, a u mnogim intervjuima možemo pročitati i kakva su osećanja takmičara prema njima.

Po svemu sudeći superfinalisti Lukijan, Tamara, Daniel, Maid i "Doktori" veoma poštuju svoje mentore, a Kristina je otkrila kako su joj njeni takmičari na šarmantan način izjavili da je vole.

Kovač je na svom Fejsbuk profilu opisala celu situaciju: "Naporan i radan dan sa momcima...dve probe...malo ćaskanja...Eto, žale mi se momci da nikad ne stignemo da se družimo, i u pravu su...stalno nam neki rokovi i neko sekirče vise nad glavom, stalno nesto jurimo i žurimo...pa smo tako večeras ćaskali u kolima pred mojom kućom....i dogovorimo se za sutrašnju probu, ćao-ćao, ja krenem kući, otključavam zgradu, kad čujem kako se kola vraćaju, trube mi, otvaraju prozore i viču svi zajedno: "VOLIMO TEEEEE!" ....Moji Doktori", bila je vidno dirnuta Kristina.

Da podsetimo, veliko super finale X Faktora zakazano je 23. mart u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je pobedink ovog popularnog tv formata.

NE PROPUSTITE:

KRISTINA KOVAČ: Doktori su moje čedo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track