DOLAZE U SLUŽBENIM UNIFORMAMA: Razbojnici u BiH imaju novi metod za pljačkanje stanova!
Foto: Dnevni Avaz/B. Nizić

Sarajlije iznenađene

DOLAZE U SLUŽBENIM UNIFORMAMA: Razbojnici u BiH imaju novi metod za pljačkanje stanova!

Bosna i Hercegovina -

Krađe i razbojništva svakodnevno pune stranice crne hronike i policijske izveštaje, a novi metod kradljivaca iznenadio je stanovnike Sarajeva.

Naime, u poslednjih nekoliko dana u Sarajevu su se pojavile nepoznate osobe koje obučene u službene uniforme određenih kompanija dolaze na kućnu adresu s ciljem krađe.

Prema iskustvu starije gospođe u sarajevskom naselju Malta, njoj su na vrata pozvonila dva muškarca, obučena kao serviseri kablovske televizije. Na svu sreću gospođa je na vreme shvatila da se radi o prevarantima u trenutku kada su joj tražili novac te je pozivanjem komšija naterala muškarce na beg.

Tačnost ove informacije proverili smo u MUP KS.

Prema njihovim rečima iako u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nemaju zvaničnu prijavu, kazali su za N1 da imaju saznanja o navedenom metodu krađe, a upravo danas se desio jedan sličan pokušaj u ulici Bulevar Meše Selimovića.

Građanima se savetuje da pre puštanja u stan nepoznatih osoba traže neki dokument koji potvrđuje da se zaista radi o uposlenicima kompanije na koju se pozivaju.

(N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track