Pljačke

DOLIJALI: Šestoro pljačkaša zlatare smešteno iza brave

Crna Hronika

Autor:

Šestoro uhapšenih sumnjiče se za pljačku zlatare u Kostolcu, otimanje torbice od žrtve u Požarevcu, a jedan od uhapšenih i za seriju krađa na zelenoj pijaci

razbojništvo, krađa auta, auto mafija, policija, povređen policajac

Ilustracija

POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv  Đure B.(33), Slobodana P.(30), Ivice S.(40), Smilje N. (25), iz Pančeva, Zorana N,(33) iz Kovina i B.N.(18) iz Alibunara osnova sumnje da su izvršile više krivičnih dela teških krađa i krađa, saopštila je ova Policijska uprava.   Šestoro osoba sumnjiče se da su u centru Kostolca, 3. avgusta, opljačkali zlataru "Ars Long".

Kako se navodi u saopštenju, oni su opljačkali zlataru tako što su prvo tražili da pogledaju zlatno prstenje, a onda sa 50 zlatna prstena koje im je prodavačica dala na tacni, pobegli iz zlatare i uputili se u nepoznatom pravcu putničkim vozilom marke "audi A6", navodi se u saopštenju policije.

Oni se sumnjiče i za tešku krađu iz februara ove godine, kada su Požarevljanku koja je podigla veću sumu novca u Glavnoj gradskoj pošti u Požarevcu pratili i u obližnjoj ulici oduzelu tašnu sa dinarskim i deviznim novcem.

Prema navodima u saopštenju, policija sumnjiči Ivica S. i za veći broj krađa izvršenih na požarevačkoj zelenoj pijaci kada je, uglavnom, Požarevljankama koje su kupovale namirnice na pijaci iz tašni krao novčanike.

Policija traga za Đurom B. i Smiljom N, dok su ostali uz krivične prijave predati nadležnim istražnim sudijama.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovaj zakon možda neće sprečiti sve malverzacije, ali će svakako otežati krađu javne imovine Branko Radun, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!