Prikaži najnovije vesti
razbojništvo, krađa auta, auto mafija, policija, povređen policajac
Pljačke

DOLIJALI: Šestoro pljačkaša zlatare smešteno iza brave

Crna Hronika 1

Šestoro uhapšenih sumnjiče se za pljačku zlatare u Kostolcu, otimanje torbice od žrtve u Požarevcu, a jedan od uhapšenih i za seriju krađa na zelenoj pijaci

POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv  Đure B.(33), Slobodana P.(30), Ivice S.(40), Smilje N. (25), iz Pančeva, Zorana N,(33) iz Kovina i B.N.(18) iz Alibunara osnova sumnje da su izvršile više krivičnih dela teških krađa i krađa, saopštila je ova Policijska uprava.   Šestoro osoba sumnjiče se da su u centru Kostolca, 3. avgusta, opljačkali zlataru "Ars Long".

Kako se navodi u saopštenju, oni su opljačkali zlataru tako što su prvo tražili da pogledaju zlatno prstenje, a onda sa 50 zlatna prstena koje im je prodavačica dala na tacni, pobegli iz zlatare i uputili se u nepoznatom pravcu putničkim vozilom marke "audi A6", navodi se u saopštenju policije.

Oni se sumnjiče i za tešku krađu iz februara ove godine, kada su Požarevljanku koja je podigla veću sumu novca u Glavnoj gradskoj pošti u Požarevcu pratili i u obližnjoj ulici oduzelu tašnu sa dinarskim i deviznim novcem.

Prema navodima u saopštenju, policija sumnjiči Ivica S. i za veći broj krađa izvršenih na požarevačkoj zelenoj pijaci kada je, uglavnom, Požarevljankama koje su kupovale namirnice na pijaci iz tašni krao novčanike.

Policija traga za Đurom B. i Smiljom N, dok su ostali uz krivične prijave predati nadležnim istražnim sudijama.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir