DOZLOGRDILO MU: Miroslav zbog vanbračnog sina tuži Brenu!
Foto: Damir Dervišagić

Ilić planira da zaštitu potraži na sudu

DOZLOGRDILO MU: Miroslav zbog vanbračnog sina tuži Brenu!

Stars -
Pevač se poverio prijateljima da će zatražiti da njegova koleginica odgovara pred nadležnim organima jer tvrdi da je Devin Antonović njegovo dete

Okršaj između Miroslava Ilića i Lepe Brene zbog njegovog vanbračnog sina Devina Antonovića, koga je dobio pre 30 godina s pevačicinom prijateljicom Mirjanom Antonović, mogao bi iz medija da se preseli u Palatu pravde.Pevač je poverio prijateljima da razmišlja da presavije tabak i tuži koleginicu jer uporno tvrdi da je tridesetogodišnji doktor iz Amerike njegovo dete iako to nikad nije dokazano. Ilić i dalje tvrdi da nema nikakve veze s Devinom i njegovom majkom, koji su nedavno došli u Beograd.Razbesneo se- Miroslav se pre nekoliko dana video s prijateljem koji ga savetuju kako da postupa u ovoj situaciji. Bio je toliko ljut zbog napisa o njemu i Devinu da je rekao da će tužiti Brenu. On momku iz Amerike nije ni u papirima otac, a njegova majka Mirjana nikad nije tražila da se to utvrdi DNK analizom. On smatra da se pritisak na njega vrši da bi mu se narušio ugled i iznudio novac - kaže izvor blizak slavuju iz Mrčajevaca.Ako je ozbiljan u svojoj nameri, Ilić mora prvo protiv Lepe Brene da pokrene parnicu i da je tuži za klevetu. U odštetnom zahtevu može da traži 250.000 evra za duševnu bol, ali praksa pokazuje da može da dobije oko 200.000 dinara.

Hoće da upozna Miroslava... Devin sa majkom Mirjanom
Hoće da upozna Miroslava... Devin sa majkom Mirjanom

Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Miroslava Ilića.- Ma pusti Brenu i njene finansijere. U to blato ja neću da ulazim - rekao je kratko pevač, dok je Brena do zaključenja broja odbijala naše pozive.Pevačica je ranije izjavila da kolegu veoma ceni, ali da je bila svedok njegove bračne nevere iz koje je dobio sina Devina, koji želi da upozna oca. Zbog toga je i došao u Srbiji. Ilić je Breni vulgarno poručio da ga ostavi na miru a ona mu je odgovorila:- Mislim da je to sastavni deo njegove kulture. Ja ću opet ponoviti da sam Miru, s kojom on ima vanbračnog sina, upoznala preko njega. Ja sam s njom i njenim sinom ostala u sasvim dobrim, drugarskim i prijateljskim odnosima. Cela moja porodica Miru Antonović i njenog sina izuzetno voli i poštuje i meni je žao što gospodin Miroslav ima nešto protiv mene - rekla je Brena.EgzibicionistaIlić je o slučaju vanbračni sin rekao da za njega to nije nikakva novost.- Još pre osam godina sam toj gospođi (Mirjani, op. aut). poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora da poništi očinstvo tog gospodina. Očigledno je da tu priču forsira njegova majka, koja je inače egzibicionista - rekao je Ilić.

Nije mu prvi putILIĆ NA SUDU SA ZORICOMMiroslav Ilić je ranijih godina imao okršaj pred sudom s koleginicom Zoricom Brunclik. Ona ga je tužila zbog uvrede da se zavukla pod suknju Miri Marković. Pevač je tvrdio da je njegova koleginica za vreme drugaričine vlasti uzela mnogo novca. Njih dvoje su tada prestali da govore, a nekoliko godina kasnije pevačica je povukla tužbu pošto je dobila njegovo izvinjenje.

OdobrenjeNEKA JE FILIPU SREĆNO SA ALEKSANDROMLepa Brena podržala je svog pastorka Filipa Živojinovića, koji je uplovio u vezu s pevačicom „Granda“ Aleksandrom Prijović, a ona je zbog njega raskinula vezu s kolegom Ljubomirom Perućicom.- Aleksandra Prijović je divna devojka, mogu da kažem mojoj deci - neka im je sa srećom. Ako se zabavljaju, ako se vole, neka uživaju u svojoj mladosti i ljubavi. Želim im svu sreću - rekla je Brena u TV emisiji „Ekskluziv“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track