DR NADA MACURA DAJE SAVET ZA PAROVE: Starlete, seks samo sa kondomom!
Foto: Zorana Jeftić

Siguran seks

DR NADA MACURA DAJE SAVET ZA PAROVE: Starlete, seks samo sa kondomom!

Stars -

Ni ova sezona rijalitija „Parovi” ne prolazi bez intimnih druženja među učesnicima, a starleta Tijana Ajfon i Dragan Tošić su prvi koji su imali seks u luksuznoj vili ovog rijalitija.

Njihov seks odigrao se u nedavno u tuš-kabini, a kako u rijalitijima takmičari u alkoholisanom stanju stupaju u seksualne odnose, najpoznatija srpska doktorka Nada Macura uputila je javni apel da vode računa o svom zdravlju.

- Nadam se da starlete u „Parovima” nisu toliko razvratne da imaju slobodan seks i slobodan izbor partnera. Apelujem na učesnike „Parova” da imaju siguran seks, odnosno da obavezno koriste zaštitu - kaže Nada.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

- Ne znam šta bi mogao da bude uzrok nasilja i da li postoji neki uzrok kojim bi lekari trebalo da se bave. Ne bih se udubljivala u taj problem. Možda im smeta, kako kažete, zatvoreni prostor i udaljenost od porodice i najmilijih, ali ja nisam videla neke znake depresije ili uopšte neko emotivno posrnuće koje bi učesnike navelo da budu agresivni. Znaju zašto su ušli, tamo su da zarade i nema potrebe ni za kakvom depresijom. Ono što sam videla, a što mi smeta, jeste da mnogo puše. Jedino mi to smeta. Pušenje je zabranjeno i to ne treba da ide u javnost - istakla je portparolka Hitne pomoći.

Nada nam je rekla i da ne postoji šansa da je vidimo u rijalitiju, ali da ih pogleda s vremena na vreme, kada joj obaveze dopuste.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Bonus video:

NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG: Veljko se pomirio sa devojkom!

Alo

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track