Imenovanja u ministarstvima

Dragan Kolarević pomoćnik za medije

Politika

Autor:

Vlada je postavila još tri nova državna sekretara

Vlada Srbije

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je književnika i novinara Dragana Kolarevića za pomoćnika ministra kulture i informisanja za sektor informisanja i medija, a Nataliju Pavlović Šinković za sekretara tog ministarstva, objavljeno je na sajtu Vlade.

Vlada je na istoj sednici, u četvrtak, postavila tri nova državna sekretara - Zorana Đorđevića u Ministarstvu odbrane, Dejana Popovića u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine, a Vesnu Zdravković u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Za državne sekretare u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike postavljeni su Dragi Vidojević, Brankica Janković, Radina Todović i Zoran Martinović, a Janićije Jeremić za sekretara tog ministarstva.

Dužnosti sekretara Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva je, na lični zahtev, razrešena Tanja Ogrizović, koja je postavljena na istu funkciju u Ministarstvu regionalnog razvoja i lokalne samouprave.
Vlada je ponovo postavila Ivanu Đurić na položaj pomoćnika direktora Kancelarije za evropske integracije - Sektor za komunikacije i obuku, na pet godina.

Zbog odlaska u penziju dužnosti pomoćnika ministra za infrastrukturu razrešen je Dragan Jovanović, a konstatovan, zbog podnošenja pismenih ostavki, prestanak funkcije sekretaru Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Verici Noveski i pomoćniku ministra rada i socijalne Suzani Paunović.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • DEX

    DEX

    Dakle,gledam,čitam i ne verujem! Pomoćnik za medije?! Pa šta će da radi, da pomaže: Savetnika za medije,Sekretara za medije ili Ministra za informisanje? Ili Nikoliću treba još neko da ga uposli, a obećanja, ludom radovanja. Toliko o smanjenju administracije i rasterećenju budžeta.

    1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!