DRAGICA SE ŠEPURI: Tašna 2.800 dolara, naočare 430 dolara
Foto: Zorana Jevtić

Na prvoj dami Srbije sve pršti od luksuza

DRAGICA SE ŠEPURI: Tašna 2.800 dolara, naočare 430 dolara

Politika -

Supruga Tomislava Nikolića na prijem ponela skupocenu torbicu „salvatore feragamo“ i cvikere za sunce „tom ford“

Supruga predsednika Srbije Tomislava Nikolića Dragica Nikolić očigledno ne odustaje od visokog stila i nošenja skupih, firmiranih tašni. Tako se na na prijemu u rezidenciji SAD pojavila s torbicom marke „salvatore feragamo“, koja košta čak 2.800 dolara, i naočarima „tom ford“ od 430 dolara!S obzirom na to da je Nikolićeva zvanično nezaposlena, ispada da bi njen suprug morao da radi skoro tri meseca samo da bi kupio ova dva modna detalja, imajući u vidu da je njegova plata 130.000 dinara.Šetala i „ledi dior“Kako stoji na zvaničnom sajtu modne kuće „Salvatore Feragamo“, torba u dezenu pitona koju nosi Dragica Nikolić košta okruglo 2.800 dolara, a trenutno je na sniženju od 30 odsto. Kad je reč o naočarima za sunce, modeli brenda „tom ford“ kreću se između 330 i 545, a model koji je najsličniji onom koji nosi prva dama Srbije košta 430 dolara.

Samo za odabrane... Internet katalozi sa cenama tašne i naočara
Samo za odabrane... Internet katalozi sa cenama tašne i naočara

Da Dragica Nikolić drži do novca otkad je njen suprug izabran za predsednika, pokazivala je i ranije. Podsetimo, prilikom posete Nikolića Kubi, Dragica se na tom putu pohvalila da je vlasnica torbice koju je nosila i princeza Dajana - „ledi dior“ Kristijana Diora, a svoj primerak u elegantnoj plavoj boji prošetala je Ostrvom. Inače, ovaj luksuzni modni dodatak košta oko 3.200 evra ili 395.749 dinara.Pazarila i u AmericiS druge strane, kad je bila u Njujorku, supruga predsednika je izgleda pala pod uticaj američkih modnih dizajnera, pa je tokom susreta s prvom damom Makedonije pokazala torbu „majkl kors“, za koju je izdvojila 358 dolara ili 39.999 dinara.

Podstanar na internetuKORISTI I TOMIN SAJTNa zvaničnom sajtu predsednika Srbije Tomislava Nikolića nalazi se i poddomen njegove supruge Dragice, na kojem je prikazan njen humanitarni rad, s obzirom na to da je osnivač Fondacije „Dragica Nikolić“. Na sajtu supruga.predsednik.rs objavljena je njena biografija, zatim celokupan rad fondacije, projekti, saopštenja, ali i galerija slika njenih aktivnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track