Zbog para spreman na sve

Dragutin Topić traži spas kod Velikog brata

Stars

Autor:

Proslavljeni skakač uvis ulazi u poznati rijaliti kako bi se izvukao iz finansijske krize

Dragutin Topić, Ava Karabatić, Veliki brat

Skok za Velikog brata.
Dragutin Topić ulazi u kuću Velikog brata. Proslavljeni atletičar četrdeset dana boriće se sa ostalim VIP učesnicima za nagradu od 50.000 evra. Na ovaj potez najbolji srpski skakač uvis odlučio se zbog loše materijalne situacije. Iako je Topić dobitnik nacionalne penzije i doživotne novčane nadoknade za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji sporta, koja iznosi nešto više od 50.000 dinara, on finansijski ne stoji baš najbolje. Poziv produkcije „Imoušn“ prihvatio je uz konsultaciju sa suprugom Biljanom, takođe atletičarkom.

- Topićevo finansijsko stanje je zabrinjavajuće. I on i njegova žena Biljana se bore. Ne znam kako će izdržati razdvojenost od žene i ćerke tokom boravka u kući - govori dobro obavešten izvor.

Dragutin će dobijati 2.000 evra za svaku nedelju provedenu u kući na Košutnjaku, što je jedan od najviših honorara. On će se od 25. marta u zatvorenim odajama družiti sa Ivanom Stamenković Sindi, Sejom Kalačem, Sorajom, Avom Karabatić, Predragom Popovićem sa radija TDI i još mnogim.

S Topićem će u „Velikom bratu“ biti Sindi, Soraja i Ava Karabatić zoom S Topićem će u „Velikom bratu“ biti Sindi, Soraja i Ava Karabatić
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ja nosim sat „festina“ od 100-200 evra, ali nemam ništa protiv da neko nosi skuplji ako je pošteno zaradio Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!