Zbog para spreman na sve

Dragutin Topić traži spas kod Velikog brata

Stars

Autor:

Proslavljeni skakač uvis ulazi u poznati rijaliti kako bi se izvukao iz finansijske krize

Dragutin Topić, Ava Karabatić, Veliki brat

Skok za Velikog brata.
Dragutin Topić ulazi u kuću Velikog brata. Proslavljeni atletičar četrdeset dana boriće se sa ostalim VIP učesnicima za nagradu od 50.000 evra. Na ovaj potez najbolji srpski skakač uvis odlučio se zbog loše materijalne situacije. Iako je Topić dobitnik nacionalne penzije i doživotne novčane nadoknade za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji sporta, koja iznosi nešto više od 50.000 dinara, on finansijski ne stoji baš najbolje. Poziv produkcije „Imoušn“ prihvatio je uz konsultaciju sa suprugom Biljanom, takođe atletičarkom.

- Topićevo finansijsko stanje je zabrinjavajuće. I on i njegova žena Biljana se bore. Ne znam kako će izdržati razdvojenost od žene i ćerke tokom boravka u kući - govori dobro obavešten izvor.

Dragutin će dobijati 2.000 evra za svaku nedelju provedenu u kući na Košutnjaku, što je jedan od najviših honorara. On će se od 25. marta u zatvorenim odajama družiti sa Ivanom Stamenković Sindi, Sejom Kalačem, Sorajom, Avom Karabatić, Predragom Popovićem sa radija TDI i još mnogim.

S Topićem će u „Velikom bratu“ biti Sindi, Soraja i Ava Karabatić zoom S Topićem će u „Velikom bratu“ biti Sindi, Soraja i Ava Karabatić
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (18)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Srpski intelektualac u dijaspori

  Srpski intelektualac u dijaspori

  Sace te pola Srbije optuziti za nerazumevanje.....ali ja se zaista pitam da li je normalno ocekivati da se od 4-5 godina sportske slave i dakako zestokih treninga i odricanja, treba i moze ocekivati dozivotna finansijska sigurnost?. Da li je toliko tesko da se jedan od dva bracna partnera ipak, nakon karijere, posveti skolovanju, bilo fakultetskom, ... više bilo zanatskom i osposobi da radi nesto drugo sem skakanja u vis ili trcanja. Zasto nas do te mere obmanjuju da je sport vrhunsko zanimanje, vrhunski hobi, vrhunski nacin da covek postane i ostane covek. Da nismo malo preterali u svemu tome? Zivot nas ipak navodi na potrebu da drugacije mislimo. Jasno je ko dan da je karijera sportiste od prvog dana neizvesna, skopacana sa povredama i samo retki uspevaju od toga da zive dobro duze od 5-10 godina. Imajmo to na umu kad nam deca zele da napuste skolu i posvete se nacisto sportu. Topicu, nije drzava kriva, nesto moramo i sami da odlucimo. U pravo vrerme.

  66 Odgovori 
 • WAYSMILER

  WAYSMILER

  SRAM TE BILO TOPICU, GDE SU TI PARE OD NACIONALNE PENZIJE, OD SILNIH FUNKCIJA KOJE OBAVLJAS KAO BIVSI SPORTISTA , TRENER I FUNKCIONER ,NA KOLIKO SI SAMO OLIMPISKIH IGARA ISAO ,ZNASE KAKO SI ISPUNJAVAO NORMU A TAMO NI TU NORMU NISI MOGAO DA SKOCIS A SAD TI TREBAC JOS VELIK I BRAT DA SE FINANSISKI SKRPIS , PA KOLIKO TI COVECE TROSIS KAD DO SAD NEMOZ ... više ES DA SE SKPIS ,PA STA DA RADE PROSECNI GRADJANI KOJI NEMAJU POSAO NEGOI NADICE NA CRNO DA BIH PREHRASNILI DECU...

  46 Odgovori 
 • petar

  petar

  Mogao je da postane dobar sportista. Odlično je krenuo, ali ga je upropastio doping, JUL i na kraju Veliki brat. Njegovog imena odavno nema u sportskim rubrikama.

  45 Odgovori 

Poslednji komentar

 • M_S

  M_S

  Eh šteta da ovakav čovek mora na ovakav način da se bori za bolji život. Navijam za njega!

  -7 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!