DRAMA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA: Bane nam sisa krv i prijavićemo ga policiji!
Foto: Pr

Ne ostavlja je na miru

DRAMA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA: Bane nam sisa krv i prijavićemo ga policiji!

Stars -
Baš me briga za jednog Baneta, ali ako bude nastavio da me uznemirava, sigurno ću zvati policiju. On je krpelj koji se zakači za osobu i pije krv. Stvarno ne mogu više da trpim ovakve uvrede, izjavila je Savićeva

Tanja Savić prolazi kroz pravu dramu jer je Bane Đokić ispričao da je njen suprug Dušan Jovančević fizički maltretira.

Naime, Bane Đokić je juče došao u našu redakciju sa tvrdnjom da je Dušan jednom prilikom šamarao Tanju, zatim je objasnio kako troši njene pare i vara je s prostitutkom, ali i da joj zabranjuje da se viđa sa roditeljima. Ipak, Tanjin suprug je sve ove tvrdnje nazvao lažnim, dok će pevačica kontaktirati s policijom ukoliko Bane nastavi da ih maltretira.

"On baš ima dosta vremena za gubljenje kad obilazi redakcije. Njeni roditelji su bili kod mene u kući na kafi, tako da je laž da joj zabranjujem da viđa roditelje. Ja njoj ne branim da ide gde želi i radi šta želi. Što se tiče tih devojaka o kojima priča, jedini čovek koji ima drugarice prostituke je on i ja sam iste takve izbacio sa snimanja Tanjinog spota. Tanja i ja smo odlučivali o tome i takve devojke zaista ne treba da budu pored nje. Ja sam se tada obratio i Danijelu Đuriću, koji ga je zamolio da odvede te devojke. Mi smo birali ko će biti u spotu, a on se sam gurao", kaže Dušan i dodaje:

"Niti sam nekoga prevario niti planiram da prevarim, ma ljudi, kakve prostitutke. To pričam i kada je u pitanju Tanja, ali i drugi ljudi. On je prevario nekog dečka u moje ime i on je jedini prevarant u celoj priči. On je bolesnik i prevarant", tvrdi Jovančević i objašnjava Banetove reči da je tukao Tanju.

"To može svako da izmisli, što je daleko od istine. On nema pamet, zašto nama nešto ne kaže. Ako sam je šamarao, gde su mu dokazi? Ali on ih nema, on je čovek koji samo ide okolo i izmišlja. Što se tiče modrica, pa Tanja se svakodnevno igra sa decom i naravno da će da dobije modrice kad se valja s njima. U vezi s parama koje pominje, bolje mu je da gleda svoj džep i u svoj novčanik. Bračni život je zajednica i Tanjine pare su moje, a moje su njene. Ja imam svoj biznis, a ona peva. Naravno da ćemo deliti novac, pa u braku smo, nismo razdvojeni. Mi zajedno živimo, imamo porodicu i izdržavamo decu", kaže pevačicin suprug, dok se u jednom trenutku i ona umešala i rekla:

"Šta se njega tiče da li mene moj muž tuče. Ako je istina, to treba da bude moj problem, a ne njegov. Neka radi nešto u svom životu, neka nađe dečka, neka mene ostavi na miru. Normalno je da imam modrice, pa igram se s decom. Ja sam se porađala, pa imam i popucale kapilare, to je moje telo i ja ga se ne stidim. Pa vi ste me nekoliko puta slikali sa modricama, pa šta sad. Baš me briga za jednog Baneta, ali ako bude nastavio da me uznemirava, sigurno ću zvati policiju. On je krpelj koji se zakači za osobu i pije krv. Stvarno ne mogu više da trpim ovakve uvrede", izjavila je Savićeva.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track