DRUGOVI ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR: Mladić (18) obesio se o drvo na obali Tise kod Mola
Foto: Saša Urošev

Majka ga bezuspešno tražila, telo nađeno posle dva dana

DRUGOVI ZATEKLI STRAVIČAN PRIZOR: Mladić (18) obesio se o drvo na obali Tise kod Mola

Crna Hronika -

MOL - Na obali Tise kod Mola, gde je svojevremeno saobraćala skela, u utorak kasno popodne pronađeno je beživotno telo Stefana S. (18) iz Mola, saznaje Kurir.

Stravičan prizor mladića koji je visio obešen na grani topole, pronašli su njegovi drugovi nakon dvodnevne potrage.Prema saznanjima Kurira, Stefan je nestao u nedelju uveče, kad se sa jednim drugom zaputio ka obali Tise. On i njegova majka živeli su sami, u više nego skromnim životnim uslovima:

- Zabrinuta što ga dugo nema, Stefanova majka ga je u nedelju bezuspešno tražila. Sutradan je policiji prijavila njegov nestanak. U opsežnu potragu uključili su se Stefanovi drugovi. Oni su ga na kraju u utorak kasno popodne i pronašli - potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.Na severu Vojvodine, kikindska policija je tokom prošle godine registrovala 23 samoubistva. Od početka 2016. godine, već se ubilo toliko osoba, među njima i jedna maloletnica. Trinaestogodišnja devojčica iz Sente, obesila se u pomoćnim prostorijama kuće, a beživotno telo pronađeno je 14. marta.

Još se pamti tragedija koja je 2009. godine potresla Martonoš. Tada se dvanaestogodišnji dečak iz ovog sela kod Kanjiže obesio na tavanu porodične kuće.

(S. Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track