Đukanović, ružna slika Srbije

Đukanović, ružna slika Srbije

Komentar dana -

Imam jedan predlog za poslanika Vladimira Đukanovića, koji se muški ustremio na NVO koje brane žrtve nasilja.

Pre četiri dana sahranjena je Milica Pavlović. Imala je 60 godina, a muž ju je preklao u Varvarinu, na krsnu slavu Đurđic.

Milicu je muž godinama mučki zlostavljao, čak ju je jednom naterao da pod krovom roditelja spava u istom krevetu s njim i ljubavnicom. Posmrtni govor držao je njen unuk, gutajući suze, okamenjen od boli.Mislim da bi hrabri Đukanović, koji je izgleda jak samo na rečima, trebalo da svrati do Varvarina, pa da Miličinim unucima, sinu i ćerki u lice zaspe onaj zapaljivi govor o NVO.

Trebalo bi da sve njih, umesto NVO, nazove kretenima, a Miličin dnevnik, u kom je svoje muke beležila, časti pogrdama „gluposti i svinjarija“. Šta mislite da li bi imao hrabrosti za to?Tužno i sramotno je da je Đukanovića uopšte zažuljala kampanja NVO, a još tužnije to što se ustremio na njih, a ne na zlostavljače.

Pomislio je, valjda, da mu to prlja sliku Srbije, te je kao već uvežbani moler rešio da krene u akciju i prefarba tu ružnu sliku. A uspeo je samo u jednom. Da naruži sebe, i to nepovratno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track