Izgubio kontrolu

Dulić nije dozvolio da se urednik Kurira uključi u Utisak nedelje

Politika

Autor:

Bivši ministar podivljao kada je čuo da u emisiju treba da se uključi Saša Milovanović. Posle natezanja, Olja Bećković popustila Duliću

Oliver Dulić, Aleksandar Vučić, pare, životinje,

BEOGRAD - Bivši ministar Oliver Dulić nije večeras dozvolio da se u emisiju "Utisak nedelje" uključi glavni i odgovorni urednik Kurira Saša Milovanović.
Posle predloga za utisak nedelje organizator programa obavestio je voditeljku Olju Bećković da je na vezi urednik Kurira koji će se uključiti u program. Međutim, to se nije svidelo Oliveru Duliću, koji je izgubio kontrolu i počeo da skače po studiju i, u strahu je zapretio da će napustiti emisiju. Kako saznajemo, on se uplašio i počeo da viče da ne može da priča ni sa kim iz Kurira, da "nije zbog toga došao"...

Posle nekoliko minuta rasprave i ubeđivanja, Olja Bećković je uslišila Dulićev zahtev. Ovo je još jedna potvrda da se eks-ministar Dulić uplašio istine jer je u više navrata lagao naše novinare. Podsetimo, kada je pre nekoliko dana saslušavan u policiji dva sata je lagao da nije saslušavan, posle čega je priznao istinu. Takođe, kada je on sam ponudio da naša redakcija otkupi njegove satove za 20 puta nižu cenu, najpre je to prihvatio, ali se kasnije nije pojavio...
Redakcija Kurira poslednjih dana intenzivno radi dve velike kriminalne priče u koji je upleten i bivši ministar Oliver Dulić.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (76)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Suboticanin

  Suboticanin

  Pisite o imovini familije u Subotici, dali je zakonito stecena?Kakve je kvalifikacije on imao da bude ministar ekologije i rudarstva !!!!!!????? prosecan ortoped.Deluje samouvereno zbog cinjenice da se ne vodi postupak uvtrdjivanja porekla imovine i njene konfiskacije a to je sustina jer covek ima za 10 narednih generacija i zato se ne nervira.Da i ... više ma obraza izvinio bi se.Znate onu izjavu Zorana Djindjica " Kome je do morala neka ide u crkvu" E ona mnogo govori a Dulic je takav lik beskompromisni lopov!Salji na robiju i konfiskovati svu imovinu jer je novac opljackan od naroda .Narodu vratiti oteto jer to ocekuje!Cik objavite?

  165 Odgovori 
 • Ima vremena ... tek će da se plaši

  Ima vremena ... tek će da se plaši

  Jel može neko da postavi na Youtube snimak Dulićevog skakanja i znojenja u studiju. To bi bio utisak Decenije, mislim na ovu sada u toku 2010-2020 . Hajde da se vidi to. Imamo i mi pravo da uživamo : ). To bi trebalo da bude neki Insajder uživo , pa posle ćemo da analiziramo : )

  163 Odgovori 
 • Jim

  Jim

  Prpa bato, da ne krijes nista suocio bi se sa njime. JAVNO!

  161 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Sava

  Sava

  Ovim izborom Olja Beckovic je vrlo jasno pokazala kvalitet svog novinarstva. O doticnom izabraniku ne zelim ni da komentarisem. On bi nadam se iskreno, trebalo da bude jedino zanimljiv istraznim organima. Napred Srbijo! Ti to mozes!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!