Prikaži najnovije vesti
Jelena Karleuša, Duško Tošić, Sanja Radinović, devojka fudbalera Marka Filipović

Duško vara Jelenu Karleušu?!

Stars 33

Klimavo u braku. Duško Tošić vara Jelenu Karleušu s bivšom učesnicom „Farme“ Sanjom Radinović, piše tabloid Svet. Kako navodi ovaj nedeljnik, fudbaler Crvene zvezde i menekenka upoznali su se preko njenog dečka, fudbalera Marka Filipovića.

Klimavo u braku.
Duško Tošić vara Jelenu Karleušu s bivšom učesnicom „Farme“ Sanjom Radinović, piše tabloid Svet. Kako navodi ovaj nedeljnik, fudbaler Crvene zvezde i menekenka upoznali su se preko njenog dečka, fudbalera Marka Filipovića. Iako je Tošić pokušavao da sakrije simpatije prema Sanji, ipak nije uspeo da odoli zgodnoj manekenki i voditeljki. Prvo su počeli da se dopisuju preko Fejsbuka, a onda su virtuelno muvanje zamenili pravom romansom, otpočetom u jednom zemunskom kafiću.

Međutim, akteri ove priče negiraju da su u bilo kakvoj vezi.
- Duška sam videla dva-tri puta u životu i to isključivo kad sam bila sa svojim dečkom. Nikada se nismo viđali nasamo! Jelena je jednom gostovala u mojoj emisiji na DM televiziji. Tošić je super frajer, lep je i muževan, ali nikada ne bih bila s njim jer je oženjen, i to ne bilo kim, već ženom koja je broj jedan na našoj sceni - rekla nam je Sanja.

I fudbaler tvrdi da nije švrljao.
- Neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti. Sanja s kojom me spajaju je devojka mog kolege Marka Filipovića, i tu se priča završava. Ružno je što se na ovaj način napada moja porodica! Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena? Imamo dvoje zlatne dece i divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari - naglasio je Duško.

I. PALADA

Karleuša: U Duška imam apsolutno poverenje

Cela ova priča nije previše potresla Karleušu.
- Žao mi je što mog muža uvlače u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna - kratko je rekla Jelena.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir