Duško vara Jelenu Karleušu?!

Stars

Autor:

Klimavo u braku. Duško Tošić vara Jelenu Karleušu s bivšom učesnicom „Farme“ Sanjom Radinović, piše tabloid Svet. Kako navodi ovaj nedeljnik, fudbaler Crvene zvezde i menekenka upoznali su se preko njenog dečka, fudbalera Marka Filipovića.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Sanja Radinović, devojka fudbalera Marka Filipović

Klimavo u braku.
Duško Tošić vara Jelenu Karleušu s bivšom učesnicom „Farme“ Sanjom Radinović, piše tabloid Svet. Kako navodi ovaj nedeljnik, fudbaler Crvene zvezde i menekenka upoznali su se preko njenog dečka, fudbalera Marka Filipovića. Iako je Tošić pokušavao da sakrije simpatije prema Sanji, ipak nije uspeo da odoli zgodnoj manekenki i voditeljki. Prvo su počeli da se dopisuju preko Fejsbuka, a onda su virtuelno muvanje zamenili pravom romansom, otpočetom u jednom zemunskom kafiću.

Međutim, akteri ove priče negiraju da su u bilo kakvoj vezi.
- Duška sam videla dva-tri puta u životu i to isključivo kad sam bila sa svojim dečkom. Nikada se nismo viđali nasamo! Jelena je jednom gostovala u mojoj emisiji na DM televiziji. Tošić je super frajer, lep je i muževan, ali nikada ne bih bila s njim jer je oženjen, i to ne bilo kim, već ženom koja je broj jedan na našoj sceni - rekla nam je Sanja.

I fudbaler tvrdi da nije švrljao.
- Neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti. Sanja s kojom me spajaju je devojka mog kolege Marka Filipovića, i tu se priča završava. Ružno je što se na ovaj način napada moja porodica! Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena? Imamo dvoje zlatne dece i divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari - naglasio je Duško.

I. PALADA

Karleuša: U Duška imam apsolutno poverenje

Cela ova priča nije previše potresla Karleušu.
- Žao mi je što mog muža uvlače u ovo tabloidno blato puno laži i izmišljotina. U Duška imam apsolutno poverenje, tako da mi je cela priča smešna - kratko je rekla Jelena.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!