Dveri kod Putina

Politika

Autor:

Delegacija Dveri je bila jedini strani učesnik foruma koji je okupio brojne ruske organizacije, navodi se u saopštenju informativne službe Pokreta Dveri

Ivan Kostić, dveri, vladimir putin

BEOGRAD - Na forumu "Seliger“, koji se održava na istoimenom jezeru u Tverskoj oblasti u Rusiji, predstavnik Dveri Ivan Kostić susreo se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i uručio mu srpsku zastavu i program Pokreta Dveri.

Delegacija Dveri je bila jedini strani učesnik foruma koji je okupio brojne ruske organizacije, navodi se u saopštenju informativne službe Pokreta Dveri. U razgovoru sa Putinom, Kostić je ruskog predsednika pitao šta misli o mogućnostima daljeg razvijanja i produbljivanja prijateljskih odnosa Rusije i Srbije.

Putin je odgovorio da postoji velika duhovna bliskost ruskog i srpskog naroda kroz vekove i istakao da je svestan da je Srbija u proteklom periodu prolazila kroz mnoge teškoće. On je izrazio nadu da će se odnosi sve zemlje još više razvijati i da će dati sve od sebe da tako bude, navodi se u saopštenju.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • slobodan

  slobodan

  Bez obzira na izborni rezultat,oni su svetla tačka na našem političkom nebu,i možda naša budućnost.Nešto su počeli da se svađaju,pa se nadam da će im Putin pokazati pravi put.

  20 Odgovori 
 • miro,slovenija

  miro,slovenija

  Boga molim da Rusija uzme u zaštitu Republiku Srpsku i da jednom Srbija počne razgovore o trajnoj pa i političkoj vezi sa Rusijom.Sa Latinima i Germanima nema sreće a i ona narodna vredi još:o Turčine u nevolji kume.Bravo Dveri.

  10 Odgovori 
 • miroslav

  miroslav

  Slusaj ovog..,ekstremno si nepismen,valjda si zato i cenzus presao!Dodaj sebi prefiks nepismeni pa da nick bude tipicno nazadnjacki,pardon,Dinkicevski!!!Sa zuto-crvenom bandom koja nas jase i pljacka 20 godina formirali vladu i jos sole pamet i likuju!Cujes li ti sebe?Gde je cebe za Dinkica?Ja cu ti reci nesto..,pendrek sam dobijao i od Milosevicev ... više ih i Tadicevih batinasa,ali definitivno,SNS je najvece zlo koje je moglo da snadje Srbiju,izdajnici belosvetski!Gori ste od Cede!

  10 Odgovori 

Poslednji komentar

 • dragan

  dragan

  putina za cara svih slovena

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!