Edita Aradinović (Ministarke): Posle smrti brata umro je i deo mene!
Foto: Marina Lopičić

Ministarka o porodici, ljubavi, Severini...

Edita Aradinović (Ministarke): Posle smrti brata umro je i deo mene!

Stars -
On je imao Daunov sindrom i napustio nas je kad mi je bilo 11 godina. Sada se nosim s novom mukom, jer mi je majka obolela od raka
1 / 3 Foto: Facebook

Životna i ljubavna priča Edite Aradinović (21) nije obična. U detinjstvu je izgubila brata koga je mnogo volela, a pre godinu dana saznala je da joj je majka teško bolesna. U razgovoru za Kurir pevačica grupe Ministarke otvorila je dušu i prvi put javno progovorila o svojoj intimi, ali i saradnji sa Severinom Vučković i ljubavi sa žestokim momcima.- Leto ću provesti uglavnom u Beogradu. Plan mi je da, ukoliko uhvatim nekoliko slobodnih dana, odem do Grčke s najboljom prijateljicom - kaže Edita.Kakve su impresije o Severini, s kojom ste snimile duet?- Severina je veliki profesionalac, na nju mnoge kolege treba da se ugledaju. Spot i pesma „Uno momento“ su doživeli ogroman uspeh, video-klip već ima više od 13 miliona pregleda jer su se spojile naše energije. Družile smo se na snimanju spota i najviše pričale o poslu. O savetu koji nam je dala ne bih javno govorila.

Saradnja sa hrvatskom pevačicom...Edita i Severina
Saradnja sa hrvatskom pevačicom...Edita i Severina

Da li si u lošim odnosima sa sestrom Indi?- Nisam u lošim odnosima sa Indi. Gostovale smo nedavno u jednoj emisiji zajedno, što će gledaoci moći da vide.Planiraš li da snimiš nešto s njom?- Odmalena sam maštala da snimimo duet. Slušala sam kao klinka stranu muziku i ideja je bila da nešto snimimo zajedno na španskom jeziku. Njega govorim bolje nego srpski.Želja ti je da se baviš glumom?- Da. Prijatelji mi kažu da sam odličan imitator. Dovoljno je da desetak sekundi razgovaram s nekim i već mogu da skinem njegove pokrete i govor. U osnovnoj školi sam pohađala glumačku sekciju. Nije me dugo držalo.

U detinjstvu si ostala bez brata. Da li te je tragedija promenila?- Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro deo mene. On je rođen s Daunovim sindromom i takva deca ne žive dugo. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice.Da li se mama oporavila od tog gubitka?- Mama se nikad nije oporavila od toga. Uteha smo joj Indi i ja, koje smo dobre devojke.Kako je mama danas?- Prošle godine je saznala da ima rak, baš u trenutku kad sam krenula u priču s Ministarkama. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim.

Ponovo samaNISAM VIŠE S VAVIĆEM!Da li si zaljubljena?- Nemam dečka. Lepo mi je što sam sama i uživam u svom poslu.A tvoja veza sa uhapšenim Nikolom Vavićem?- Ne volim da govorim o svojoj prošlosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja