Epl rešen da pregazi Samsung na tržištu!

Epl rešen da pregazi Samsung na tržištu!

Tech -
Američka kompanija u oktobru će izbaciti novi model „ajfon 5“, koji je direktna konkurencija južnokorejskom „galaksiju S3“

LOS ANĐELES - Borba za prevlast.Američka kompanija „Epl“ za šest dana će, 12. septembra, predstaviti novi „ajfon 5“, a pored njega se očekuje i tablet „ajped mini“, koji će biti u prodaji od oktobra. To će biti odgovor na konkurentski „Samsungov“ „galaksi S3“ i njegov tablet.Dve kompanije vode rat za prevlast na tržištu, kao i sporove u nekoliko država u svetu zbog krađe patenta. Budući da je „galaksi S3“ doživeo veliki uspeh, „Epl“ je kao odgovor na taj model napravio savršeniji uređaj, „ajfon 5“, za koji se nada da će biti uspešniji od konkurenta.Još se ne zna tačno kako će izgledati novi „ajfon“, ali prema nekim navodima, imaće nekoliko hardverskih poboljšanja, kao i novi operativni sistem „ajOS 6“. Takođe, pominje se da će mu poleđina biti od posebnog tečnog metala. To je nešto između metala i stakla, lakše se oblikuje, bolje leži u ruci i otporniji je na ogrebotine.

„Ajfon 5“ (na osnovu glasina)- Dizajn - 7,6mm debljine, kutija od tečnog metala, baterija koja se ne vadi- Ekran - 4 inča IPS, rezolucije 1.136x640- Procesor - A6, 1GB RAM- Konekcija - novi kabl od 9 pin, microSIM kartica, nema microSD karticu- Kamera - 8 megapiksela, LED blic- Baterija - 1.430 miliamper-sati (mAh)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track