• Gatineau, Singles W-C25-CAN-01...
    Andreescu, Bianca Vanessa 23:30 Aoyama, Shuko

Srpski košarkaš otišao u Moskvu

Erceg i zvaničko u CSKA

Košarka

Srpski krilni centar je potpisao ugovor na dve godinu, uz mogućnost da se saradnja produži za još jednu sezonu.

Zoran Erceg, olimpijakos,

Potencijalni srpski reprezentativac Zoran Erceg je i zvanično postao košarkaš CSKA iz Moskve. Srpski krilni centar je potpisao ugovor na dve godinu, uz mogućnost da se saradnja produži za još jednu sezonu.

"Razgovarao sam sa Teodosićem, Krstićem, selektorom Ivkovićem i niko od njih nije mogao da mi kaže ni jednu jedinu lošu reč o CSKA. Naravno da sam srećan što sam potpisao za klub sa tako velikom tradicijom. CSKA svake godine ima najveće ciljeve i mislim da je želja svakog evropskog igrača da jednom dođe u CSKA. Naravno, igranje u ovakvom klubu nosi sa sobom i pritisak, ali ja sam spreman za tako nešto", rekao je Erceg.

Košarkaš koji se našao na spisku selektora Dušana Ivkovića za kvalifikacije za Eurobasket u Sloveniji je tako postao klupski drug Miloša Teodosića i Nenada Krstića, koji bi trebalo da produži ugovor sa Moskovljanima, jer mu aktuelni ističe 15. jula.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Jeste, dogodila se greška u grafici, ali ona ne utiče na ispravnost izvlačenja brojeva Aleksandar Vulović, direktor Državne lutrije Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!