Prikaži najnovije vesti
Rada Manojlović, Momir Gajić, Milan Stanković, Katarina Rebrača, oženjen, prevar
Totalno razotkrivena

ESTRADNA PREVARA DECENIJE: Rada varala Milana s oženjenim čovekom!

Stars 307

Manojlovićeva već pet meseci u vezi s Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima ženu

Preljubnica.
Rada Manojlović već pet meseci je u vezi sa oženjenim čovekom. Upravo ovo otkriće pravi je razlog njenog raskida s Milanom Stankovićem. Pevač je svoju devojku uhvatio kako ga vara s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem (34), bivšim dečkom Katarine Rebrače, koji u Americi ima zakonitu ženu. Zbog toga ju je ostavio i iselio se iz zajedničkog stana na Vračaru. Ni njene molbe da joj oprosti i vrati joj se nisu pomogle da Milan smekša.

Ono što je Kurir prvi pisao - da je Rada varala Milana, sad je i dokazano. Magazin Svet objavio je identitet čoveka s kojim se pevačica iz Četereža pet meseci viđala njemu iza leđa. I čim se saznalo o kome je reč, na videlo je isplivalo da je oženjen, što Radi očigledno ne smeta.
- Radin menadžer je oduvek bio protiv njene veze s Milanom. On je sa zadovoljstvom kumovao poznanstvu s Gajićem i bio je taj koji ih je pokrivao kad god bi se videli - kaže dobro upućen izvor.

Momir i Rada upoznali su se na svadbi jednog košarkaša. Varnice su odmah sevnule, počeli su da se viđaju, a on ga je često posećivala u njegovom stanu na Novom Beogradu. Viđeni su i u klubu „Santo Domingo“ na Vračaru, kao i u još nekoliko beogradskih restorana.
Rada nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Momir Gajić je uklonio Milana iz Radinog života zoom Momir Gajić je uklonio Milana iz Radinog života

Milan je tek sad otvorio oči zoom Milan je tek sad otvorio oči

Milan Stanković: Prevara se ne oprašta

Milan Stanković oglasio se u nedeljniku Skandal. On je naveo da bi Radu odmah ostavio da je znao da ga vara i da od pomirenja nema ništa.
- Prevara se ne oprašta i, da sam znao, ne bismo bili zajedno. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što nikad nisam izdao - rekao je Milan.


Rebračin nevenčani suprug

Momir Gajić je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji dečko Katarine Rebrače. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, dobio je status njenog nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje. Ali su ubrzo raskinuli.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir