U Malmeu obeleženo otvaranje Evrovizije

EVROSONG: Finci pucaju na gej lobi, Grci pevaju u suknjama

Pop kultura

Autor:

Predstavnici učesnika 58. Evrosonga cele noći se ludo zabavljali na zabavi organizovanoj u Evroklubu. Spremne Moje tri večeras nastupaju na prvom polufinalu

Evrovizija, Evrosong, Sara Jovanović, Nevena Božović, Mirna Radulović, Moje tri,

Grci svojim stajlingom izazivaju pažnju gde god da se pojave

Večeras je prvo polufinale Evrovizije, na kojem nastupaju Moje tri. One su spremne za izlazak na scenu, a blistale su i na zabavi povodom otvaranja manifestacije.

Pored Sare Jovanović, Nevene Božović i Mirne Radulović, crvenim tepihom ispred zgrade Opere u Malmeu prodefilovale su delegacije svih zemalja učesnica. Posle kratkog pozdravnog govora domaćina, gosti su uživali u koncertu filharmonijskog orkestra. Nešto kasnije, održana je velika žurka u Evroklubu, a pored učesnika Evrovizije i predstavnika medija, na zabavu su došle i mnogobrojne muzičke zvezde iz Švedske.

Iako je favorit predstavnica Danske, Emeli de Forest, šuška se da bi se u vrhu mogli naći i Finci, čija predstavnica Krista Sigfrids očekuje podršku gej lobija. Ona izvodi pesmu „Oženi se sa mnom“, nastupa u venčanici i na kraju koreografije se ljubi u usta s plesačicom. Predstavnici Grčke će pokušati da poberu simpatije Evropljana nastupom u suknjama, ali i zanimljivom koreografijom. Među favoritima u Malmeu našli su se i Nemačka, Norveška i Italija, dok se naše devojke, prema podacima kladionica, nalaze na 15. mestu. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18.

Finska predstavnica sočno se ljubi s plesačicom zoom Finska predstavnica sočno se ljubi s plesačicom

Moje tri najveselije na žurki!

Na zabavi Moje tri su, za razliku od drugih, poprilično ukočenih učesnika, bile veoma vesele. Mirna, Sara i Nevena skakutale su celo veče, smejale se, pevale i strpljivo pozirale s fanovima. Moje tri su u Evroklub stigle u pratnji Saše Miloševića Mareta i Marije Šerifović, koja je oborila sve rekorde po broju intervjua koje je dala na žurki. Dok je Mare našim predstavnicama nazdravljao vinom, devojke nisu pile alkohol jer se, kako kažu, čuvaju za slavlje.
- Atmosfera je fenomenalna! Sve više ljudi, novinara, fanova i predstavnika drugih zemalja nam prilazi, upućuje čestitke za pesmu, nastup i naše vokale. Sada smo već ubeđene da idemo u finale - rekle su za Kurir naše predstavnice.

Glasa dijaspora

Za Srbiju u prvom polufinalu mogu da glasaju TV gledaoci iz sledećih zemalja: Velika Britanija, Švedska, Italija, Danska, Hrvatska, Ukrajina, Holandija, Austrija, Slovenija, Estonija, Rusija, Litvanija, Irska, Belorusija, Crna Gora, Belgija i Moldavija.

Mađari umalo izgoreli!

Mađarska delegacija nije stigla u Evroklub, i to zbog požara! Mađarima se, naime, neposredno po polasku iz hotela u kom su odseli zapalio autobus. Iako je u pitanju bio manji požar, najverovatnije izazvan neispravnom instalacijom, Mađari su vraćeni u hotel pa su izostali i na žurki povodom otvaranja.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (9)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ава Богомољка

  Ава Богомољка

  to nije evrovizija, to je gejovizija!

  9 Odgovori 
 • Bigrabbit

  Bigrabbit

  Veća splačina od Evrosonga ne postoji!

  4 Odgovori 
 • milos

  milos

  Moje nisu sigurno. Hvala bogu.

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • JA

  JA

  Evrovizija je nekad bila dobar festival gdje se birala najbolja pjesma.
  Danas je evrovizija sprdacina i promovise nemoral.Nikad ne pobjedi najbolja pjesma neko neka tamo .Ja licno mislim da je to namjstaljka i da je treba ukinuti .

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!