Kurir otkriva nove učesnike rijalitija na TV pink

FARMA 5: Martina Rajić i Lepi Mića u Lisoviću

Stars

Autor:

U jesenjem šouu pojaviće se poznati model sa dečkom Vladom Matovićem iz Elitnih odreda, pevač patriotskih pesama i Savo Perović, bivši učesnik „Zvezda Granda“

Stižu nam opet fensi seljaci.
Rijaliti „Farma“ i ove jeseni zasigurno će biti jedna od najgledanijih emisija u Srbiji! Kako Kurir saznaje, ugovore za petu sezonu popularnog šoua potpisali su Vladimir Matović, pevač grupe Elitni odredi, i njegova atraktivna devojka Martina Rajić. Pored njih, svoj potpis su stavili i pevači Savo Perović i Lepi Mića i time obezbedili sebi boravak na imanju u Lisoviću.

- Vlada i Martina su veoma lep par, a pored toga su mnogo duhoviti i zanimljivi u društvu. Iako se ne svađaju, atmosfera na Farmi, odnosno izolacija, izaziva u ljudima nezadovoljstvo, pa se od njih mogu očekivati i rasprave, što bi gledaoci svakako voleli da vide - kaže naš odlično obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo od ljudi upućenih u pripremu izuzetno gledanog rijalitija, Savo je pozvan jer je pravi šoumen i može se svašta očekivati kada je on u pitanju. Lepi Mića je dugo godina na estradnoj sceni, pa nema sumnje da zna sve cake da zabavi narod. Gledaoce na jesen očekuju veoma zanimljive dogodovštine novih farmera.

(M. V.)

Igbala hoće pred kamere

Informacija da će se Ekrem Jevrić i na jesen pojaviti na imanju u Lisoviću u medijima je plasirana odmah po završetku poslednjeg serijala. Ali kako Kurir saznaje, on se, po svemu sudeći neće tamo sam pojaviti. Igbala ga tera da uđu zajedno u rijaliti, a on je svestan da bi bio tad miran ko bubica, pa pokušava da je odvrati od te ideje.

(D.K.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde