Seksbrejker

FARMA 42. DAN VOAJER: Ekrem gledao seks Jelene i Čupa

Stars

Autor:

Skinuo se go skroz, jeste bogami. Tu na trenu imali su seks. Stavili su neka ćebad, otkrio je Jevrić

Jelena

Ekrem Jevrić video je seks između Jelene Golubović i Čupe Kalača na tremu. Rijaliti zvezda je otkrio ukućanima da je video Jelenu i Čupu u akciji, što je gazdarica Jelena demantovala tvrdeći da su ih prekinuli Simonida i Zadruga koja je posla pismo.

"Skinuo se go skroz, jeste bogami. Tu na trenu imali su seks. Stavili su neka ćebad. Jeste, bilo je seksa, brate", otkrio je ukućanima Ekrem.

"Nije bilo seksa, jer meni nije seks bez tri sata", rekla je Jelena.

"Jeste bilo, ja sam gledo seks. Nemoj da se foliraš, napravila si seks", bio je siguran Ekrem šta je video, dok je Lepi Mića od gazdarice tražio da bude iskrena i prizna šta su radili na tremu. "O tebi kruže priče da si na nekoliko mesta na farmi imala seks. Simonida piše eborat o seksu u štali".

"Ona ako hoće da ti budem crnogodski kum onda moram prvo ja pa onda drugi. Samo ja ne mogu ovde. Ja sam oženjen čovek. Ne smeš to da radiš", savetovao je Ekrem Jelenu.

"Ja priznajem samo da nisam nikoga ubila. Moja ribica je moja stvar. Mozgom zarađujem pare, a ribica je za uživanje. Nismo stigli zbog drva i zvaona. Nismo imali seks zbog Simonide koja je došla da traži drva. Mi krenemo, kad ono zvoni, da nije bilo zvona, bilo bi seksa", rekla je Jelena.

OVDE FARMU GEDAJTE UŽIVO

12.00 - Ekrem Jevrić, Jelena Golubović i Čupo Kalač nastavili su i jutros u dvorištu priču o seksualnom odnosu između Jelene i Čupe. Ekrem je menjao priču pa je paru davao savete kako i šta treba da rade u krevetu, a onda ih savetovao da ništa ne rade na farmi iako je noćas pred drugim farmerima tvrdio da ih je video na tremu.

"Dva puta ti, dok on jednom, mada nema ovde uslova", rekao je Ekrem, na šta se složila Jelena jer ima veoma slabo grlo. "Nije ovde higijenski, a imam slabo grlo. Ti, Čupo, kao da ti to ne radiš? Bolje da ti radiš, pa onda ja", rekla je rediteljka. "Prvo žena to radi pa onda ja, Trebaš dobro da izglođeš, kao što ti je Ekrem rekao", smejao se Čupo.

http://www.youtube.com/watch?v=-M9mmS2enVg
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (29)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • DurlanCity

  DurlanCity

  Zato znaci prebledeo i pao u nesvest onaj dan..

  87 Odgovori 
 • Kiana

  Kiana

  Ako je u prošloj Farmi uzor bila ona starleta a u ovoj ova glumica pitam se kakvu kvalitetnu osobu su spremili za sledeću?

  78 Odgovori 
 • Maki

  Maki

  Ovo zvuči nacionalistički vrlo. Šta ti znaš o Srpskim ženama? Kako te nije sramota?! Uvek govori samo u svoje ime i o svojim ženama. Ako ćemo već tako pričati. Svako svojim ponašanjem govori o sebi a ne o celoj naciji.

  73 Odgovori 

Poslednji komentar

 • buba

  buba

  Ko si ti? Da li ti mislis da je JG normalna? Ne interesuje me da li je JJ smerna, ni to sto ima decka napolju, ali, i ja bih radila iza sena, a ne da me cela nacija gleda! Po meni zna se gde i sta treba da se radi ili??? Mozda treba Farnu kao rijaliti, promeniti "PORNO FARMU" pa ko voli neka izvoli!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!