Fikus ili korov
Foto: Kurir

Fikus ili korov

Komentar dana -

Sulejman Ugljanin ponovo je odao priznanje teroristima, zlikovcima, koljačima i ubicama i po ko zna koji put pokazao šta mu je omiljeno „oružje“ u osvajanju Beograda.

Njegov izaslanik ovoga puta bio je Ahmedin Dino Škrijelj, generalni sekretar Bošnjačkog nacionalnog veća, koji se u jednom danu poklonio zloglasnom teroristi OVK Ademu Jašariju i fašisti Šabanu Poluži, uz poruku da su Srbi bili agresori na Kosovu.Ova reprizna predstava BDV, odnosno Ugljaninove SDA, stavljena je na repertoar baš u jeku predizborne kampanje, kad smo svedoci nekih do sada nezamislivih prestrojavanja u Novom Pazaru.

Suljina režija došla je odmah pošto se Srbiji u novom kostimu i u umivenom izdanju premijerno predstavio dojučerašnji muftija Muamer Zukorlić, još jedan zapaljivi bošnjački lider koji se preporučuje za korisnog saradnika budućoj vladi u Beogradu.Može li Ugljanin da raspaljuje Sandžak i hoće li on ponovo uspeti da se na priči „vidite koliko mogu da budem opasan ako me ne udomite“ prikači na državne jasle?

Do sada je lider SDA bio miran kao bubica samo dok je sedeo u udobnoj ministarskoj fotelji u Beogradu. Ugljaninu se možda lepo isplatilo kad je bio fikus u vladi, ali van nje on može biti poput korova. Ako se zanemari, raširiće se i uništiti i ovo malo umirenog prostora u Sandžaku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track