Pozvan na kasting

FILIP NAPUŠTA SRBIJU: Panajotović se seli u Tursku zbog uloge u seriji?

Stars

Autor:

Filipa je pozvao agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji "Sultan Sulejman"

Filip Panajotović

Mladi maneken i bivši farmer Filip Panajotović uskoro će napustiti Srbiju. Naime, razlog njegovog odlaska je popularna serija "Sulejman Veličanstveni".

"Filip je radio u Turskoj kao model i zaista je imao mnogo posla, a ljudi sa kojima je sarađivao su oduševljeni njegovim ponašanjem, ali i fizičkim izgledom. Pozvao ga je agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji "Sultan Sulejman". On nikom nije želeo da otkriva detalje, ali znam da završava glavom bez obzira sve obaveze u Srbiji, kako bi uspeo da stigne na završni deo kastinga, jer nije dovoljno što se on po fizičkom izgledu uklapa u ulogu, potrebno je da ispuni i ostale uslove. Pored toga, ukoliko dobije ulogu moraće da ide na usavršavanje njihovog jezika, ali bi ponovo i morao da se preseli u Tursku", rekao je Filipov prijatelj koji je insistirao na tome da mu ne objavimo ime.

Pokušali smo da kontakiramo Filipa, ali se on nije javljao na telefon do objave ovog teksta. Na naše pitanje poslato putem poruke, dobili smo kratak odgovor.

"Trenutno nisam u mogućnosti da iznosim bilo kakve detalje u javnost, nadam se da će se sve završiti dobro. Pozdrav svim vašim posetiocima", napisao je on u poruci.

 

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde