(FOTO) DOJADILO MU ZVOCANJE: Austrijanac ubio komšije jer su se žalili na buku!
Foto: Printscreen Heute.at/

Brutalan zločin u lincu

(FOTO) DOJADILO MU ZVOCANJE: Austrijanac ubio komšije jer su se žalili na buku!

Austrija -
LINC - Bračni par penzionera (74, 71) preminuo je u bolnici u Lincu pošto ih je brutalno pretukao njihov komšija (41).

Prema prvim saopštenjima policije, napad se dogodio u Leondingu u opštini Linc u subotu popodne. Par je izašao predveče da prošeta, kada ih je iznenada metalnom šipkom, napao njihov četrdesetjednogodišnji sused.

Ljudi su čuli vrisku i pozive u pomoć i zatekli užasan prizor. Muž i žena ležali su u lokvi krvi, razbijenih glava. Hitna pomoć odmah ih je prevezla u bolnicu, a napadač koji je mirno je sačekao dolazak policije i nije pružao otpor pri hapšenju. Dva dana kasnije brašni par je od zadobijenih povreda preminuo.

Motiv za ovaj krvavi napad kako je saopštila policija je dugogodišnji sukob među komšijama. Navodno je ubica izjavio da više nije mogao da trpi stalne rasprave sa komšijama.

Penzioneri su se kako je rekao stalno žalili zbog buke njegovo dvoje male dece (10, 12). Policija utvrđuje kako je tačno došlo do napada. Zna se da je ubica šipku dohvatio sa obližnjeg gradilišta i brutalno premlatio starce.

Advokat optuženog traži da se se veštačenjem utvrdi stanje svesti njegovog klijenta u vreme napada, jer smatra da je to nije bilo ubistvo sa predumišljajem, već u afektu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track