(FOTO) DOK MIROSLAV PRETI TUŽBOM: Evo kako se Brena provodi s njegovom bivšom!

(FOTO) DOK MIROSLAV PRETI TUŽBOM: Evo kako se Brena provodi s njegovom bivšom!

Stars -
Okršaj između Miroslava Ilića i Lepe Brene zbog njegovog vanbračnog sina Devina Antonovića, koga je dobio pre 30 godina s pevačicinom prijateljicom Mirjanom Antonović, mogao bi iz medija da se preseli u Palatu pravde.

I dok Miroslav razmišlja da presavije tabak i tuži koleginicu, pevačica je na društvenoj mreži Fejsbuk obaveštava pratioce kako provodi svoje slobodno vreme u njihovom društvu.

"Menjati gumu na -10! Kad imaš super decu Viktora i Devina!", napisala je Brena na Fejsbuku, i još jednom pokazala da je veoma bliska sa Devinom i njegovom majkom Mirjanom Antonović, kao i da vanbračnog sina Miroslava Ilića doživljava kao svoje dete.

Podestimo, vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonovič stigao je u Srbiju sa majkom Mirjanom kako bi pokušao da upozna svog oca. Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov.

"Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao", ispričala je tada Mirjana za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track