(FOTO) DŽON SNOU IPAK NIJE MRTAV: HBO potvrdio najveću glasinu serije Igra prestola
Foto: Youtube/screenshot

Biću u svojim tridesetim kada budemo završili snimanje

(FOTO) DŽON SNOU IPAK NIJE MRTAV: HBO potvrdio najveću glasinu serije Igra prestola

Pop kultura -
HBO je na svom Tviteru objavio promo plakat za šestu sezonu serije "Igra prestola". Ova vest je zapalila društvene mreže.

Fotografija koje je objavljena na zvanični Tviter profil igrane serije "Igre prestola" dokazuje da je najomiljeni lik, Džon Snou, ipak živ. U opisu fotografije stoji samo "April", pa se pretpostavlja da je to mesec kada će premijerno biti emitovana šesta sezona ove popularne serije.

Džon Snou se poslednji put pojavljuje u sceni kada su ga saborci iz Noćne straže izboli, optužeći ga za izdaju tokom Hardhome bitke u petoj sezoni. Od tada, po društvenim mrežama, a i medijima se često diskutovalo o tome kako će Džonova smrt uticati na nastavak priče.

Spekulisalo je da će Džon Snoua produkcija ipak vratiti iz mrtvih, ali nije bilo potvrđeno čak ni kada se glumac Harington "prošetao" u kostimu na snimanju u Irskoj. "Hajde da kažemo da će ova serija biti deo mog života u narednom periodu i da ću biti u svojim tridesetim kada je budemo završili", rekao je još u septembru Harington.

Međutim i dalje je nepoznato da li je Džon živ, jer mnogi fanovi nagađaju da će ga oživeti, ali da će u tom procesu izgubiti deo duše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track