(FOTO) MANEKENKA POKAZALA CELULIT I POSLALA SNAŽNU PORUKU: Njen post je napravio haos na internetu!
Foto: Instagram

Ne stidi se svog tela

(FOTO) MANEKENKA POKAZALA CELULIT I POSLALA SNAŽNU PORUKU: Njen post je napravio haos na internetu!

Žena -

Plus sajz manekenka Ešli Grejem razbija tabue svojim izgledom. Ona se trenutno odmara na Filipinima, a sada se pohvalila fotografijom u bikiniju na kojoj se jasno vide njene noge koje imaju dosta celulita.

Ona se ne stidi svog tela i motiviše druge da rade isto.

"Vežbam, trudim se da se hranim zdravo i uživam u svojoj koži. Ne stidim se svojih oblina ili celulita, a ne bi trebalo ni vi", napisala je u opisu fotografije i tako poslala podršku svim nesigurnim ženama širom sveta. Ovaj manekenkin potez izazvao je gomilu komentara i to pozitivnih.

"Nikad nisam nosila bikini jer sam se osećala neprijatno zbog svog tela. Potrebno mi je tvoje samopuzdanje", napisala je jedna devojka, a druga se nadovezala:

" Sviđa mi se što te nije sramota! Mnoge žene se stide svog tela i mi smo svoji najveći kritičari. Samopouzdanje je seksi, kao i ti".

Grejemova je nedavno otkrila kako joj žene prilaze i govore da su zbog nje počele da nose kratke stvari, kao i da dobija mejlove u kojima joj priznaju da su počele da upražnjavaju seks sa muškarcima sa upaljenim svetlom.

"Shvatila sam da ljudima menjam živote", rekla je Ešli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track