(FOTO) MLADI TENISER ĆE DA ODLEPI: Nina i Leka UHVAĆENI zajedno, evo šta su radili!
Foto: Damir Dervišagić

U dobrim odnosima

(FOTO) MLADI TENISER ĆE DA ODLEPI: Nina i Leka UHVAĆENI zajedno, evo šta su radili!

Stars -

Nina Radulović (30) i Branislav Lečić razveli su se krajem prošle godine, i iako nisu ispočetka bili u dobrim odnosima, njih dvoje su izgladili odnose zbog sina Lava, pa se povremeno viđaju.

Kamere Paparaco lova uhvatili su ih kako ručaju zajedno i veoma prisno razgovaraju. Njima dvoma je veoma važno da budu u dobrim odnosima zbog sina, jer im je on uvek na prvom mestu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Tako je Leka prisustvovao žurki koju je Nina organizovala povodom Lavovog rođendana. Tom prilikom je glumac izjavio da ne želi da priča o privatnom životu i da je normalno što je stigao na žurku jer mu je sin uvek na prvom mestu.

Podsetimo, Nina je nedavno obnovila vezi sa mladim teniserom Filipom Krajnovićem (24) budući da su krajem februara raskinuli jer joj je navodno pravio ljubomorne scene. U međuvremenu je obnovila ljubav s jednim vojnikom iz Crne Gore. Kada se teniser vratio u Beograd iz Monaka, pozvao je voditeljku da se vide, a ona je pristala. Našli su se u jednom zemunskom restoranu tri nedelje nakon raskida i obnovili ljubav!

Podsetimo, posle osam godina zajedničkog života, voditeljka i glumac su ozvaničili razvod. Papiri su odavno potpisani, a sin je pripao Nini, kao i porodični stan u kojem su živeli.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track